Όλα τα παιδιά μια αγκαλιά

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 16 Νοεμβρίου 2016

15134769_1350716141628167_5257777240517109256_n

Η εταιρεία παιδικών ρούχων Original Marines με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς διοργανώνει την Παρασκευή 18 Νοέμβρη, στις 17:00 το απόγευμα στο κατάστημά της στο Avenue στο Μαρούσι, μια γιορτή με σκοπό το χαμόγελο κάθε παιδιού προσκαλώντας τα να έρθουν να διασκεδάσουν παρέα με τον Bugs Bunny, ταχυδακτυλουργό, μαλλί της γριάς και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Παράλληλα, θα ανακοινωθεί η επίσημη έναρξη της συνεργασίας με τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» η οποία περιλαμβάνει από τοποθέτηση κουμπαράδων σε κάθε κατάστημα της εταιρείας έως και δωρεά παιδικών ρούχων για κάθε παιδί που μεγαλώνει στον οργανισμό. Όλα τα παιδιά μια αγκαλιά!

Σας περιμένουμε όλους εκεί

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *