Όμορφες και λαμπερές κάθε μέρα με το Yvoire

Από την/τον Christina Politi | 30 Μαρτίου 2018

Yvoire 1

Τα τελευταία χρόνια όλες οι γυναίκες ψηφίζουμε αναίμακτες θεραπείες ομορφιάς! Είναι πολύ γρήγορες, ανώδυνες με εξαιρετικά αποτελέσματα, άμεση επιστροφή στην καθημερινές μας δραστηριότητες και κυρίως χωρίς κανένας να καταλαβαίνει τι έχουμε κάνει και είμαστε τόσο λαμπερές και ‘’φρέσκιες’’.

Yvoire 5

Με το ενέσιμο υαλουρονικό τελευταίας τεχνολογίας #Yvoire Classic της #LG, εξαφάνισε όλες τις λεπτές ρυτίδες από το πρόσωπό σου αλλά και τους κύκλους κάτω από τα μάτια σου, με μία μόνο εφαρμογή! Αμέσως θα δείξεις φρέσκια, ωραία και νέα! 

Yvoire 4
Ζήτησέ το στους καλύτερους δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς!

Για να είμαστε όμορφες και λαμπερές κάθε μέρα! #Yvoire της #LG Chem!

Μάθε και εσύ το μυστικό της ομορφιάς: goo.gl/zA9F9p

Yvoire 2

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *