Όσα Έγιναν Στην Παρουσίαση Του AnastasiaDate!

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 18 Νοεμβρίου 2014

ANASTASIA-61

Το δημοφιλές διεθνές site γνωριμιών AnastasiaDate παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Ελληνική αγορά σε μια ιδιαίτερη βραδιά στην Αθήνα στις 8 Νοεμβρίου. Οι υποψήφιοι Έλληνες συνεργάτες ενημερώθηκαν με μια αναλυτική παρουσίαση για την επιχείρηση καθώς και για τις μοναδικές ευκαιρίες συνεργασίας και κέρδους, με ελάχιστο επενδυτικό κόστος, μιας και το μόνο που χρειάζεται για να ξεκινήσει κανείς, είναι ένας υπολογιστής και σύνδεση στο διαδίκτυο. Πρόκειται για μια μοναδική επιχειρηματική συνεργασία με μια πολυεθνική εταιρεία που αριθμεί πάνω από 4 εκατομμύρια μέλη! Η αναζήτηση συνεργατών ξεκίνησε με την επιτυχημένη παρουσίαση στο ξενοδοχείο Hilton με θέα την Ακρόπολη. Δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες και μέσα μαζικής ενημέρωσης παρακολούθησαν ομιλίες και ένα ενημερωτικό video του διεθνούς site, σχετικά με τις μοναδικές ευκαιρίες συνεργασίας και το επαναστατικό άνοιγμα μιας νέας αγοράς με το λιγότερο δυνατό κόστος. Ακολούθησε συζήτηση με τον Διευθυντή Επικοινωνίας κ. Lawrence Cervantes καθώς και με στελέχη των Δημοσίων σχέσεων, marketing και ανάπτυξης όπως και με ήδη υπάρχοντες Έλληνες συνεργάτες, μέλη του site και επωνύμους από όλους τους χώρους της showbiz. Στα πλαίσια της βραδιάς κληρώθηκε και το μεγάλο δώρο-ένα αυτοκίνητο Mini Cooper σε ένα τυχερό μέλος της Ελληνικής κοινότητας.

ANASTASIA-173

Η Θωμαΐς Απέργη τραγούδησε  jazz κομμάτια συνοδευόμενη από τους μουσικούς της δίνοντας μια ιδιαίτερη απόχρωση στη μοναδική βραδιά.

ANASTASIA-131

Υποψήφιοι συνεργάτες αλλά και ήδη υπάρχοντες υποδέχτηκαν θερμά την επίσημη έναρξη της Ελληνικής καμπάνιας του AnastasiaDate. Πληροφορήθηκαν για το πώς μπορούν να αυξήσουν τα μέλη τους έτσι ώστε οι Ελληνίδες να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το ιδανικό ταίρι τους εντός και εκτός Ελλάδας μέσω αλληλογραφίας, Live Chat, αλλά και με ένα απλό τηλεφώνημα. Παρέχονται υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές υπηρεσίες αλλά και επαγγελματική μετάφραση έτσι ώστε τα μέλη να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον ιδανικό σύντροφο με τον πιο ασφαλή και σίγουρο τρόπο. Τέλος οι καλεσμένοι ενημερώθηκαν για τις υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας σε ότι αφορά τα προσωπικά δεδομένα και την ταυτοποίηση του προφίλ όλων των μελών.

ANASTASIA-287

Το AnastasiaDate έχοντας ήδη πάνω από 500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στο δυναμικό του σε όλο τον κόσμο έρχεται και στην Ελληνική αγορά με την φιλοδοξία να προσθέσει ακόμα περισσότερους συνεργάτες!

ANASTASIA-402

ANASTASIA-382

ANASTASIA-324

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *