10 + 1 ερωτήσεις στην Κατερίνα Μπαντή

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 18 Οκτωβρίου 2018

2

Θα σε υποδεχτεί η ίδια στον επαγγελματικό της χώρο με ένα ζεστό χαμόγελο και θα σε κάνει να νιώσεις οικεία σαν στο σπίτι σου ! Η γνωστή και καταξιωμένη επιχειρηματίας, Κατερίνα Μπαντή,  που διευθύνει το Κέντρο Ομορφιάς και Ηρεμίας Aesthea αποπνέει θετική αύρα, είναι ντόμπρα, ειλικρινής, ανεπιτήδευτη ως χαρακτήρας και πολύ δοτική .Άλλωστε, όπως ομολογεί η ίδια αυτό που απεχθάνεται στους ανθρώπους είναι το ψέμα καθώς, επίσης και εκείνους που έχουν την απαίτηση να παίρνουν, χωρίς οι ίδιοι να προσφέρουν το παραμικρό…Ζει ευτυχισμένη με την οικογένεια της και λατρεύει το τένις! Στον ελεύθερο χρόνο της λέει ‘’ναι ‘’ σε μία καλή παρέα και ένα ποτήρι καλό ουίσκι σε ένα μπαρ και στο να βλέπει ταινίες στο σπίτι της συντροφιά με τα αγαπημένα της πρόσωπα! Με χαρά απάντησε στις γνωστές 10+1 ερωτήσεις μου χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος!

7

-Είσαι ιδιοκτήτρια του Κέντρου Ομορφιάς και Ηρεμίας Aesthea.

Για ποιο λόγο δημιουργήθηκε;

Ομορφιά και ηρεμία το ζητούμενο. Η αναζήτηση του καλύτερου τρόπου για να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα ήταν αυτή που με οδήγησε το καλοκαίρι του 2017 στο κατώφλι της Μητροπολίτου Ιωσήφ 20, στο χώρο που θα στέγαζε όλες εκείνες τις υπηρεσίες που απαιτούνται, ώστε η ομορφιά και η ηρεμία να γίνουν δεδομένο για τις φίλες και τους φίλους μου που έχουν βαρεθεί να απευθύνονται σε διαδεδομένες, γεμάτες υποσχέσεις, πολλές φορές επώδυνες και σίγουρα όχι φυσικές μεθόδους. ΄Εχοντας η ίδια δοκιμάσει προϊόντα από τη θάλασσα της Phytomer, πρώτος μου στόχος ήταν, να εξασφαλίσω αυτήν τη δυνατότητα μέσα στην πόλη και να παρέχουμε συνεδρίες πολυτελών Spa.    Η αναζήτηση βρήκε εύφορο έδαφος κι έτσι το Aesthea ήταν έτοιμο να πάρει σάρκα και οστά και να γίνει ο χώρος της προσιτής πολυτέλειας με τον φυσικότερο τρόπο.  Και έτσι ο δικός σας χώρος δημιουργήθηκε.

Από την 1η Σεπτεμβρίου του 2017 ο ημιώροφος της Μητροπολίτου Ιωσήφ 20 λοιπόν δημιουργήθηκε ένας χώρος φωτεινός, φιλόξενος γεμάτος θετική ενέργεια και βασικά αξιοπιστία στις προσδοκίες των φίλων μου που θέλουν πρόσωπο και σώμα γεμάτο υγεία και λάμψη, με τις ηπιότερες δυνατές παρεμβάσεις και τα πιο φυσικά αποτελέσματα.

19

 1)   Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς…

Την οικογένειά μου και το Asthea μου (τη δουλειά μου).

2)   Που ξοδεύεις τα χρήματά σου; 

       Σε ταξίδια και σε οτιδήποτε με κάνει να αισθάνομαι όμορφα στην καθημερινότητά μου όπως το αγαπημένο μου άθλημα το τένις.

666

  1. Ποια είναι η χειρότερη συνήθειά σου;

Είμαι απόλυτα ειλικρινής με τους ανθρώπους που περιποιούμαι και  «θεραπεύω» αναφορικά με το βαθμό βελτίωσης  που μπορώ να πετύχω με φυσικές και ασφαλείς θεραπείες.

  1. Ποια είναι η συνήθεια που απεχθάνεσαι στους άλλους;

Τσιγκουνιά σε όλους  τους τομείς.  Και ιδιαίτερα στα συναισθήματα.

14

  1. Ποια είναι  η καλύτερη συμβουλή που σου έχουν δώσει;

Δείξε την αγάπη σου στους ανθρώπους  που αγαπάς.

  1. Ποια θεωρείς την πιο υπερεκτιμημένη αρετή;

Θεωρώ ότι είναι η εξυπνάδα και ο τρόπος  που αυτή χρησιμοποιείται στις μέρες μας.

  1. Τι κάνεις για να χαλαρώσεις;

Εφαρμόζω μια θεραπεία σώματος με όστρακα, που με ξεκουράζει και ταυτόχρονα μου χαρίζει τέτοια ευεξία και δύναμη  για ναι «λιώσω» την πριγκίπισσα – παρτενέρ μου στο τένις.  Χαχαχαχαχαχα!!!

10

  1. Τι θα άλλαζες στη Θεσσαλονίκη;

Μου αρέσει να απολαμβάνω την κάθε στιγμή στην πόλη μου!  Γενικά υπάρχει μια συνεχής γκρίνια για τη Θεσσαλονίκη και το πως θα έπρεπε να είναι. Την αγαπώ ,όμως ,όπως είναι!

  1. Ποιο είναι το motto σου στη ζωή;

Τροχός είναι και γυρίζει!!!

  1. Τρία πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένη

Με ενθουσιάζει όταν αναλαμβάνω προσωπικά την περιποίηση ενός ανθρώπου, είτε πρόκειται για το πρόσωπο είτε για το σώμα και μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας είναι και ο ίδιος χαρούμενος, απόλυτα ενθουσιασμένος και αυτό το βλέπω  στην λάμψη που έχει το πρόσωπό του! Φυσικά η αγκαλιά των παιδιών μου και τέλος η ενασχόλησή μου με το τένις!

4

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *