10 + 1 ερωτήσεις στην Στέλλα Καρατσιουμπάνη

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 13 Ιουνίου 2017

7B9B658C-C1B3-4503-9676-6BB1A788CC60

Η πρώτη εντύπωση που αποκομίζεις, όταν  συναντήσεις αυτό το λεπτοκαμωμένο κορίτσι με το υπέροχο πρόσωπο και τα εκφραστικά μάτια, είναι η όμορφη εξωτερική του εμφάνιση. Από τη στιγμή, όμως, που θα ξεκινήσεις να συζητάς μαζί του, ανακαλύπτεις μία δυναμική γυναίκα, άψογα καταρτισμένης στον επαγγελματικό της τομέα! Η Στέλλα Καρατσιουμπάνη κρατά τα ηνία αφού είναι υπεύθυνη της γενικής διεύθυνσης του ιδιωτικού πολυϊατρείου Doctor Care και του Ινστιτούτου Αισθητικής και Ομορφιάς Facelook, που στεγάζονται δίπλα στο Λιμάνι στην περιοχή των Λαδάδικων. Με την αρωγή των γονιών της του Δημήτρη και της Ειρήνης Καρατσιουμπάνη βαδίζει ολοταχώς σε επιτυχημένη πορεία και ανέλιξη μιας και διαθέτει όλες τις προδιαγραφές. Με χαρά απάντησε στις γνωστές 10+1 ερωτήσεις μας χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος.

– Ως υπεύθυνη της γενικής διεύθυνσης του ιδιωτικού πολυϊατρείου Doctor Care και του Ινστιτούτου Αισθητικής και Ομορφιάς Facelookμίλησε μου για τις υπηρεσίες σας.

Η Πρότυπη Μονάδα Πρωτοβάθμιας Υγείας Doctor Care αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυση στον τομέα της, σε όλο το Βαλκανικό χώρο, γεγονός που την τοποθετεί εξαρχής σε ηγετική θέση. Με διακεκριμένους ιατρούς 21 ειδικοτήτων, υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και πρότυπες κτιριακές εγκαταστάσεις στο πλέον νευραλγικό σημείο της πόλης – δίπλα στο λιμάνι – αποτελεί την πιο σημαντική Μονάδα Πρωτοβάθμιας Υγείας σε όλη την Ελλάδα.

Καλύπτει όλο το φάσμα της πρωτοβάθμιας εξυπηρέτησης σε πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία αλλά και στη διαχείριση ειδικών και χρόνιων ασθενειών.  Στο Doctor Care εγγυόμαστε πως ο ασθενής θα έχει την πιο άμεση, αποτελεσματική και ποιοτική εξυπηρέτηση, την ταχύτατη παραλαβή αποτελεσμάτων και το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας το χαμηλότερο δυνατό κόστος και ειδικά διαμορφωμένους χώρους εύκολης πρόσβασης για ΑΜΕΑ. Και με το μικροβιολογικό μας τμήμα συμβεβλημένο πλέον στον ΕΟΠΠΥ, ο κάθε επισκέπτης του πολυΪατρείου μπορεί να κάνει όλες του τις εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς, οικονομικά και πάνω απ’ όλα χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Το FaceLook από την άλλη αποτελεί κυριολεκτικά, μία όαση μέσα στην πόλη. Στον 5ο όροφο του πολυΪατρείου, με θέα το Θερμαϊκό, τον ανοιχτό ορίζοντα και την αναζωογονητική κίνηση του λιμανιού, ο επισκέπτης και η επισκέπτρια του FaceLook αισθάνονται ότι προσφέρουν στον εαυτό τους, τον ποιοτικό χρόνο που τους αξίζει.

Από τη στιγμή που «ανέβει» κάποιος στον 5ο «ουρανό»-, νιώθει αμέσως τη διαφορά. Σε μοντέρνους χώρους ειδικά σχεδιασμένους για εσωτερική και εξωτερική ανανέωση, με διακόσμηση άψογης minimal αισθητικής και με αποχρώσεις που «ξεκουράζουν» μάτια και ψυχή, γυναίκες και άντρες, «αφήνονται» στην περιποίηση, τη φροντίδα και τις θεραπευτικές μεθόδους των ειδικών συνεργατών. Με πρωτοποριακές θεραπείες σε συνδυασμό με την υποστήριξη της τεχνολογίας των μηχανημάτων μας, με εξειδικευμένα μασάζ προσώπου και σώματος, με εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής από ειδικούς διατροφολόγους, αλλά και το υπερσύγχρονο μηχάνημα διοδικού laser για ανώδυνη και ταχύτατη εξαφάνιση της τριχοφυΐας, σας υποσχόμαστε πως θα μας λατρέψετε. Αυτός ήταν και ο αρχικός μας στόχος, ο χώρος μας να είναι σαν το 2ο σπίτι σας, να μπορείτε να τα βρείτε όλα εδώ στον ομορφότερο χώρο με την ομορφότερη θέα της πόλης μας.

www.doctorcare.gr / fb: Doctor Care

www.facelook.gr / fb: Facelook – Κέντρο Αισθητικής

8E1328CE-A10B-4385-B31A-AA1D8B785995

  • Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς…

Γέλιο και αισιοδοξία.

  • Πού ξοδεύεις τα χρήματά σου;

Σε ψώνια και ταξίδια.

  • Ποια είναι η χειρότερη συνήθειά σου;

Εμπιστεύομαι εύκολα…

  • Ποια είναι η συνήθεια που απεχθάνεσαι στους άλλους;

Το ψέμα και η υποκρισία.

C377D775-822F-4B93-AA75-8096AE9B6A63

  • Ποια είναι  η καλύτερη συμβουλή που σου έχουν δώσει;

Να κάνω αυτό που πραγματικά με κάνει ευτυχισμένη και να μην σταματήσω να ονειρεύομαι…

  • Ποια θεωρείς την πιο υπερεκτιμημένη αρετή;

Ίσως την εγκράτεια και την υπομονή γιατί μπορεί να γίνουν αντικείμενα εκμετάλλευσης.

  • Τι κάνεις για να χαλαρώσεις;

Κάνω μια βόλτα στην παραλία, γενικά η θάλασσα με χαλαρώνει.

IMG_8359

  • Τι θα άλλαζες στη Θεσσαλονίκη;

Πέρα από την νοοτροπία μας σε κάποια πράγματα και το κυκλοφοριακό, νομίζω ότι στη Θεσσαλονίκη ερωτεύεσαι και την ερωτεύεσαι…

  • Ποιο είναι το motto σου στη ζωή;

Χαμογέλα και κάνε τους άλλους να χαμογελούν!

  • Τρία πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένη

Τα ταξίδια, η αγάπη, το γέλιο!

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *