10 + 1 ερωτήσεις στον Αλμπέρτο Κοέν

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 16 Απριλίου 2018

IMG_1838

Αν και είναι διευθύνων σύμβουλος της πολύ επιτυχημένης εταιρείας με γυναικεία ενδύματα ‘’ Ενωμένα σήματα μόδας Α.Ε’’ (United Fashion Brands), η οποία αριθμεί πανελλαδικά 30 υποκαταστήματα και 6 franchise, ο Αλμπέρτο Κοέν κρατά πάντα χαμηλό προφίλ, δεν αυτοπροβάλλεται και προ πάντων δεν περιαυτολογεί… Είναι ένας  gentleman ! Άλλωστε, αυτά τα χαρακτηριστικά απεχθάνεται στους ανθρώπους το δήθεν και την υπεροψία. Θέλει αυτοί με τους οποίους συγχρωτίζεται να είναι ντόμπροι και ειλικρινείς. Στο λιγοστό χρόνο που διαθέτει του αρέσει να πηγαίνει σε καλά εστιατόρια με καλή παρέα! Ζει ευτυχισμένος με την όμορφη σύζυγό του Ράνια- η οποία είναι Θερμαϊδα και προσφέρει αμέριστα φιλανθρωπικό έργο-  και τα δύο αγόρια τους. Με χαρά απάντησε στις γνωστές 10+1 ερωτήσεις μου χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος!

IMG_0140

 • Πώς (και γιατί) αποφάσισες να ασχοληθείς με τις επιχειρήσεις; Μάλλον λόγω παράδοσης…
 1. Πόσες ώρες την ήμερα δουλεύεις; Δώδεκα.
 1. Πες μου τρία πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένο; Οικογένεια, υγεία, φίλοι
 2. Κάνεις δουλειές του σπιτιού; Όταν φτάσουμε στο μη περαιτέρω.
 1. Φροντίζεις την εμφάνιση σου; Πάντα και ίσως λίγο υπερβολικά, λόγω επαγγέλματος!
 1. Κάνεις κάποιο σπορ; Στην παρούσα φάση περπάτημα.IMG_2477
 1. Τι αυτοκίνητο έχεις και τι αυτοκίνητο θα ήθελες να έχεις; Έχω ένα  μεσαίου μεγέθους. Θα ήθελα κάτι καλύτερο αλλά λόγω της περιρρέουσας οικονομικής κατάστασης αρνούμαι να πληρώσω ο,τιδήποτε πέρα από τα απαραίτητα (εννοώ φόρους κλπ) .
 1. Ποια διάσημη θα ήθελες να καλέσεις σε δείπνο και γιατί; Την Cate Winslet, επειδή πιστεύω ότι θα είχα μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί της λόγω της αγγλικής υπηκοότητας της και του φλεγματικού τρόπου ομιλίας της.
 2. Ποιο είναι το ακριβότερο δώρο που έχεις κάνει σε μια γυναίκα; Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά σίγουρα κάποιο στη γυναίκα μου!
 1. Τι θα άλλαζες στη Θεσσαλονίκη; Το συγκοινωνιακό.
 1. Ποιο είναι το motto σου στη ζωή; Be fair!

IMG_6845

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *