130 χρόνια Κολέγιο “ΔΕΛΑΣΑΛ”

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 19 Φεβρουαρίου 2018

11221290_944630642261506_7995858061335838196_n

Στην κατάμεστη Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κολεγίου “ΔΕΛΑΣΑΛ”, σύσσωμη η λασαλιανή οικογένεια γιόρτασε τα 130 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας του Κολεγίου, στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ολόκληρη η ιστορία του Κολεγίου “ΔΕΛΑΣΑΛ” ξεδιπλώθηκε μπροστά στα μάτια εκλεκτών προσκεκλημένων, μέσα από μία εντυπωσιακή έκθεση φωτογραφίας και συγκινητικές ομιλίες και παρουσιάσεις, οι οποίες σφράγισαν, με τον καλύτερο τρόπο, την μακρόχρονη πορεία του πιο ιστορικού σχολείου της πόλης. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Ηγούμενος του Τάγματος των Αδελφών των Χριστιανικών Σχολείων, Αδ. Robert Schieler,  αλλά και πλήθος καλεσμένων, τόσο από την πολιτική σκηνή του τόπου όσο και από τoν χώρο της εκπαίδευσης, των γραμμάτων και των τεχνών. Η ομάδα εθελοντισμού, καθώς και η Χορωδία και η Ορχήστρα του Κολεγίου “ΔΕΛΑΣΑΛ” έλαμψαν με την παρουσία τους και έκλεισαν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο την εκδήλωση, αποσπώντας το πιο δυνατό χειροκρότημα.

130 χρόνια Κολέγιο “ΔΕΛΑΣΑΛ”, 130 χρόνια παιδείας και ουσιαστικής εκπαίδευσης, 130 χρόνια εξέλιξης και καινοτομίας, 130 χρόνια προσφοράς!

010571

Γιάννης Παπαδόπουλος (Γενικός Διευθυντής Κολεγίου Δελασάλ),  Έλενα Ζαφειριάδου (Διευθύντρια του Γυμνασίου του Κολεγίου Δελασάλ), Brother Robert Schieler (Γενικός Ηγούμενος του Τάγματος των Αδελφών των Χριστιανικών Σχολείων), Αλεξάνδρα Λαπουρίδου (Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου του Κολεγίου Δελασάλ)

010574

Γιάννης Παπαδόπουλος (Γενικός Διευθυντής Κολεγίου Δελασάλ), Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος (Πρόεδρος του σωματείου Χαμόγελο του Παιδιού), Σταυρούλα Κανελλοπούλου (Πρόεδρος του Συμβουλίου της Λασαλιανής Εκπαιδευτικής Αποστολής Ελλάδος)

010601

Γιάννης Παπαδόπουλος (Γενικός Διευθυντής Κολεγίου Δελασάλ), Στέλιος Συμεωνίδης (Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων & Φίλων του Κολεγίου Δελασάλ), Brother Robert Schieler (Γενικός Ηγούμενος του Τάγματος των Αδελφών των Χριστιανικών Σχολείων)

010624

Χαρείλια Παπαδοπούλου, Αίγλη Φούντου

010646

Γιάννης Παπαδόπουλος (Γενικός Διευθυντής Κολεγίου Δελασάλ), Ζωή Παπαγεωργίου, Λήδα Παπαδοπούλου (Σύμβουλος Επικοινωνίας)

010763

Η Αλεξάνδρα Λαπουρίδου Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου του Κολεγίου Δελασάλ ανάμεσα στον Βουλευτή Κώστα Γκιουλέκα και τον Γιώργο Ορφανό.

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *