14 Φεβρουαρίου: Γιορτάστε τον έρωτα και την αγάπη στο Zonars

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 11 Φεβρουαρίου 2018

image001

Στις 14 Φεβρουαρίου το Zonars bar restaurant συνδυάζει την τέχνη, τη μουσική και το κόσμημα για να γιορτάσει τον έρωτα και την αγάπη.

image005
Με θεματική διακόσμηση από το πρωί σε επιμέλεια του studio «LV PETRIDIS» και την προσωπική πινελιά της Βάλιας Πετρίδη, καρδιές σχηματισμένες από τριαντάφυλλα και μία πελώρια καρδιά από λουλούδια στην είσοδο προδιαθέτουν για τη βραδιά που θα ακολουθήσει.

image003

Το απόγευμα η Μαργαρίτα Χρυσάκη, δημιουργός των κοσμημάτων Maggoosh θα εκθέσει τα ιδιαίτερα κοσμήματά της στο χώρο κοντά στο τζάκι. Παράλληλα, θα παρουσιάζονται στους τοίχους του Zonars έργα ζωγραφικής του καλλιτέχνη Δημήτρη Δεβούρου. Μία συλλογή από καρδιές,  για τις οποίες έμπνευση αποτέλεσε ο έρωτας σε κάθε του μορφή.

image006

Το βράδυ, το συγκρότημα Jo Black με μία live performance υπόσχεται να παρασύρει στους ρυθμούς του, όλους τους ερωτευμένους και μη με αγαπημένες easy listening μουσικές σε μια “Smooth session”. Οι Jo black αποτελούν το νέο “talk of the town“ συγκρότημα που μέσα σε πολύ μικρό διάστημα έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του κόσμου με τις μουσικές διασκευές του, την party time διάθεση και την εκρηκτική ενέργεια του πάνω στην σκηνή. Τέσσερις καταξιωμένοι μουσικοί και η Jο Λαζοπούλου συναντιούνται για να ενώσουν το όραμα τους και να δημιουργήσουν τους Jo Black.

Τη βραδιά θα πλαισιώνει ειδικά διαμορφωμένο Valentine’s menu, σε επιμέλεια του executive chef Νίκου Σκλήρα. Με ζωντανή μουσική και υπέροχες φωνές το Zonars σας προσκαλεί σε μία βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη.

image004

 

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *