170 παιδιά τραγούδησαν για τα παιδιά

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 18 Ιουνίου 2018

12

Αισθήματα ελπίδας ένιωσαν όσοι βρέθηκαν στις δύο μοναδικές παραστάσεις που διοργάνωσε το Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης στο Βασιλικό Θέατρο. Συγκεκριμένα, 170 παιδιά, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου  Ηρακλή Παναγόπουλου και τη θεατρική καθοδήγηση της Κατερίνας Κουλιακιώτη, συνεργάστηκαν  άψογα και συγκίνησαν το κοινό με τραγούδια και θεατρικά αποσπάσματα από το βραβευμένο βιβλίο παιδικής λογοτεχνίας της Ελένης Δικαίου «Τα κοριτσάκια με τα ναυτικά» που αναφέρεται στην Προσφυγιά.

12

Κεντρικός αφηγητής της εκδήλωσης ήταν ο Γρηγόρης Βαλτινός και τα τραγούδια συνόδευσαν οι κορυφαίοι Τriomousikanti. Στην παράσταση επίσης, συμμετείχαν οι ηθοποιοί Αλέξανδρος Νικολαΐδης και  Ντία Ζούρα. Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στην Παιδοογκολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

1

Οι συντονίστριες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των Αρσακείων Σχολείων και στο κέντρο η Δώρα Κωνσταντινίδου Διευθύντρια Αρσάκειου Δημοτικού Θεσσαλονίκης, Ηρακλής Παναγόπουλος

2Το ζεύγος Ντάλη, Δώρα Κωνσταντινίδου

3Δώρα Κωνσταντινίδου, το ζεύγος Σωτηροπούλου της εταιρίας JOOM

4Όλγα Αγγελοπούλου της Ellinair, Δέσποινα  Κοραχάη

5Η οικογένεια Μωραΐτη της εταιρίας Condito, Δώρα Κωνσταντινίδου

6

Η οικογένεια Αντωνιάδη της STONE GROUP

7Η κυρία Κουκούτσητου HOTEL EL CRECO

8Θάνος Γκιουλετζής, Αχιλλέας Σοφούδης , Δώρα Κωνσταντινίδου, Γρηγόρης Βαλτινός, Νάνσυ Υφαντίδου

9Νάνσυ Υφαντίδου, Ελένη Δικαίου

10Το ζεύγος Ιωσηφίδη της εταιρείας OrthoBiology

11Όλγα Αβραμίδου της Vivify, Δώρα Κωνσταντινίδου

 

 

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *