46η Αποφοίτηση BCA College στο Μέγαρο Μουσικής

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 18 Ιουνίου 2018

554998

Σε μια μεγαλειώδη τελετή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, πραγματοποιήθηκε η 46η Αποφοίτηση του BCA College. 280 φοιτητές επιχειρησιακών, ναυτιλιακών, ξενοδοχειακών και χρηματοοικονομικών σπουδών πήραν στα χέρια τους ένα σημαντικό εφόδιο για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία: το Bachelorʼs Degree ενός από τα σπουδαιότερα Πανεπιστήμια της Βρετανίας, του Plymouth University. Το Πανεπιστήμιο του Πλύμουθ συνεργάζεται στην Ελλάδα με το BCA College, παρέχοντας εκπαίδευση και πτυχία ισότιμα με τις σπουδές στη Μεγ. Βρετανία.

554897

O Πρόεδρος του BCA College, Βασίλης Δασκαλάκης συγχαίροντας τους αποφοίτους και τους γονείς τους, υπογράμμισε ότι η επιτυχία του BCA βασίζεται στο ότι συνέδεσε τις σπουδές με την αγορά εργασίας και έκανε τη φοίτηση εφαλτήριο καριέρας. Ακόμα και σε εποχές κρίσης, το 82% των αποφοίτων του BCA βρίσκουν δουλειά στο επιστημονικό τους αντικείμενο, καθώς οι εταιρείες αναγνωρίζουν το υψηλό επίπεδο, τη στενή σχέση με τη σύγχρονη τεχνολογία και τη διεθνή προοπτική που έχουν οι σπουδές στο BCA. Από φέτος το Σεπτέμβριο, όλες οι σχολές του BCA μεταφέρονται σε ένα εντυπωσιακό, μοντέρνο και με πρωτοποριακές εφαρμογές city campus 4.100 τ.μ., στη Λ. Αλεξάνδρας, πολύ κοντά στο σταθμό του μετρό Αμπελοκήπων, σηματοδοτώντας μια καινούργια εποχή για τη μεγάλη οικογένεια του BCA. Παράλληλα, θα επεκταθεί το πρόγραμμα e-learning και σε άλλους τομείς σπουδών πέραν του ήδη πολύ επιτυχημένου master in Shipping.

554902
Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της Ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας ναυτιλίας, ο Πρόεδρος και ιδρυτής της Dynacom Tankers Management LTD, Γιώργος Προκοπίου. Μιλώντας στην καρδιά των αποφοίτων, μοιράστηκε μαζί τους τα μυστικά της δικής του επιτυχίας, προτρέποντάς τους να μην φοβούνται, αλλά να τολμούν. Να μην ζηλεύουν τους επιτυχημένους αλλά να προσπαθούν να τους μοιάσουν και να τους ξεπεράσουν. «Αποκάλυψε» τη συνταγή της επαγγελματικής ανέλιξης που δεν είναι άλλη από τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση στον στόχο και επεσήμανε ότι η καριέρα στη ναυτιλία, είτε στη θάλασσα είτε στα γραφεία διοίκησης, είναι συναρπαστική, προσοδοφόρα και με μεγάλες προοπτικές.

554905
Τους αποφοίτους συνεχάρησαν επίσης, απονέμοντας τα πτυχία τους, ο Πρόεδρος της INTERCARGO, Γιάννης Πλατσιδάκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Μίχαλος και ο Deputy Vice Chancellor του Plymouth University, καθηγητής Simon Payne.

554918

ΜΑΡΙΛΟΥ ΕΔΕΝ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΧΑΡΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΜΠΙΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

554867

ΑΛΙΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΠΙΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΜΑΝΘΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

554868
ΠΕΓΚΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

554873

ΝΤΙΝΑ ΠΡΙΤΣΙΒΕΛΗ, ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

554874
ΝΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, ΜΠΙΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

554876ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ, ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΜΠΙΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΧΑΡΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

554877
ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ, ΜΠΙΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ, ΧΑΡΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

554879
ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΣΤA

554880
,ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΗ, ΝΙΝΕΤΑ ΒΑΦΕΙΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ

554881
ΚΕΛΛΥ ΜΠΑΧΛΙΤΖΑΝΑΚΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΛΑΣΙΔΑΚΗΣ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ INTERCARCO )

554888

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ
554893
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ

554894
ΣΑΙΜΟΝ ΠΕΙΝ ( SIMON PAYNE ), ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ

554895
ΣΠΥΡΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ( ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ BCA )

554900
ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

554910
ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΗΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

554911
ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

554912
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΜΙΧΑΛΑΡΙΑΣ, ΜΠΙΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΤΕΤΗ ΜΙΧΑΛΑΡΙΑ

554913
ΡΙΤΑ ΠΙΚΡΟΥ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗ, ΧΑΡΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΤΑΝΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

554916

ΜΑΚΗΣ ΦΩΚΑΣ, ΑΛΕΞΗΣ ΦΙΛΑΚΤΟΠΟΥΛΟΣ

554917
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

554863

ΚΥΡΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΚΕΛΛΥ ΜΠΑΧΛΙΤΖΑΝΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *