Aνοιξιάτικο brunch με Όραμα Ελπίδας

Από την/τον Christina Politi | 25 Απριλίου 2018

243931

Με σύνθημα «Γίνε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών! Δώσε Ελπίδα! Δώσε Ζωή!» 400 κυρίες από το διπλωματικό , δημοσιογραφικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο ένωσαν τις δυνάμεις τους με τα μέλη της «ΕΛΠΙΔΑΣ», για να στηρίξουν τους σκοπούς του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», σε ένα ανοιξιάτικο brunch που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Zonars, την Τρίτη 24 Απριλίου. Η Πρόεδρος των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη (επάνω με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, το Χρύσανθο Πανά και την Hedva Ser) υποδέχτηκε τις φίλες του Συλλόγου ευχαριστώντας τες για την πολύτιμη συμπαράστασή τους στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» να αυξήσει τον αριθμό των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην χώρα μας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO και διεθνούς φήμης γλύπτρια κυρία Hedva Ser, η οποία συνδέεται με στενούς δεσμούς φιλίας με την κυρία Βαρδινογιάννη, καθώς συνεργάζονται στενά στο πλαίσιο της UNESCO.

243951

Σάσα Σταμάτη-Πόπη Τσαπανίδου

Η κυρία Hedva Ser πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην χώρα μας με αφορμή την ανακήρυξη της Αθήνας από την UNESCO «Παγκόσμιας Πρωτεύουσας του Βιβλίου» για το 2018. Το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», που αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα προσφοράς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», δημιουργήθηκε το 2012, με πρώτο στόχο τη δημιουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, η οποία ιδρύθηκε το 2014 με στόχο όλοι οι συνάνθρωποι μας, μικροί και μεγάλοι, που χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών, να μπορούν να βρουν ένα συμβατό δότη. Μέσα σε τέσσερα χρόνια το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» έχει εγγράψει 64.000 νέους εθελοντές δότες, ενώ 21 από αυτούς έχουν βρεθεί συμβατοί χαρίζοντας ελπίδα ζωής σε 21 συνανθρώπους μας. Μέσα από ενημερωτικά βίντεο που προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης όλοι ενημερώθηκαν αναλυτικά για τη δράση του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ», ενώ στον χώρο κυριαρχούσε το ανανεωμένο λογότυπο του Συλλόγου και το σύνθημα «Γίνε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών! Δώσε Ελπίδα! Δώσε Ζωή!». Αξίζει να σημειωθεί ότι με τα έσοδα από την εκδήλωση καλύπτεται οικονομικά η τυποποίηση 800 περίπου δειγμάτων εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Την πρωτοβουλία και την οργάνωση της εκδήλωσης είχε η πρώην Αντιπρόεδρος και μέλος του Διοικήτικου Συμβουλίου της «ΕΛΠΙΔΑΣ» κυρία Ελένη Σαμαρά – Κωσταντακάτου (κάτω με την Έλενα Λυμπέρη)

243927

Ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ευχαριστεί θερμά το εστιατόριο ZONARS και τον ιδιοκτήτη του κύριο Χρύσανθο Πανά για την υποστήριξη της εκδήλωσης, καθώς και την εταιρεία ESTEE LAUDER για το υπέροχο δώρο που προσέφερε σε όλες τις παρευρισκόμενες κυρίες.

243956

Μαρία Λεμονιά, Χριστιάνα Καίσαρη243934

Τα μέλη της Επιτροπής ELPIDA YOUTH Χριστίνα Φιλιαγκουρίδου, Κλαίρη Τσαβλίρη, Ελίνα Βασιλάκη, Ελίνα Σμπώκου, Έμιλυ Βαφειά, μαζί με τη Γενική Γραμματέα της ΕΛΠΙΔΑΣ Τζωρτζίνα Έλληνα και την Κάτια Ζυγούλη

243933

Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Κρίστη Χατζηνικολάου

243976

Ρίτα Πικρού Μωραιτάκη, Σούλα Μαρινάκη, Κλαίρη Τσαβλίρη και Αλεξάνδρα Τσαβλίρη

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *