Η Άννα Βίσση στο Toc Toc! Η συγκινητική αφιέρωση live!

Από την/τον Christina Politi | 30 Απριλίου 2018

;4

Βραδιά θεατρικού γέλιου έζησε η Άννα Βίσση που επέλεξε να παρακολουθήσει το ξεκαρδιστικό Toc Toc στο Θέατρο Ήβη, με πρωταγωνιστή τον Κώστα Σπυρόπουλο στο ρόλο του ταξιτζή Παόκι Ομάρ Ταρίφα απ’ τη Θεσαλλονίκη. Μαζί του ο Πέτρος Λαγούτης, η Μένη Κωσταντινίδου, η Στέλλα Κωστοπούλου, η Πένυ Αγοραστού, ο Ζανό Ντάνιας και η Σόφη Ζανίνου.

Η Άννα Βίσση ευχαριστήθηκε την παράσταση, γέλασε με την καρδιά της και στο φινάλε. Στο τελος ο Κώστας Σπυρόπουλος της χάρισε  το κασκόλ του Πάοκ που κάθε βράδυ δίνει από τη σκηνή, σε έναν αγαπημένο  θεατή. Παράλληλα της εκανε και μια συγκινητική αφιέρωση που μετράει από τα χρονια της Κυψέλης – και ενα χορευτικό από μικρούς φανς που ξεσήκωσε το θεατρο ! Δείτε το:

Δείτε όλα τα παραπάνω στο βίντεο :

;1

Η Άννα Βίσση μετά το τέλος της παράστασης, πήγε στα καμαρίνια να δώσει συγχαρητήρια στους ηθοποιούς. Στη φωτό επάνω: Κώστας Σπυρόπουλος, Άννα Βίσση, Σόφη Ζανίνου

;2

Η Άννα Βίσση στα… δίχτυα του Toc Toc: Μένη Κωνσταντίνίδη, Πέτρος Λαγούτης, Πένυ Αγοραστού, Στέλλα Κωστοπούλου, Άννα Βίσση, Κώστας Σπυρόπουλος, Σόφη Ζανίνου (λείπει ο Ζανό Ντάνιας)

Πληρόφορίες για την παράσταση που θα παίζεται μέχρι τις 20 Μαϊου, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, εδώ

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. σταματίνα μωραιτη

    2018/05/02 στις 13:00

    αν και είμαι θαυμάστρια σου, αποφάσισα να μη σε δω ποτέ από κοντά σε θεατρική σου παράσταση γιατί σνομπάρεις από το κινητό σου εμένα την ίδια, μου το κλείνεις κατάμουτρα το τηλέφωνο,ενώ μου είπες να μην σε ξαναπάρω ποτέ τηλέφωνο.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *