Φωτιά τα Κυριακόβραδα (& Κατάληψη στο καμαρίνι της Άννας)

Από την/τον Christina Politi | 24 Φεβρουαρίου 2014
Προηγούμενη σελίδα1 από 2Επόμενη σελίδα

IMG_4884

Ημουν ανέκαθεν έτσι , τώρα ακόμα παραπάνω. Δηλαδή έχω κάνει ένα ξεκαθάρισμα στο κεφάλι μου και λέω ή κάνω αυτό που πιστεύω γιατί οτιδήποτε άλλο μου προκαλεί πίεση .Ειδικά αυτή την εποχή που έχουμε όλοι μηδενίσει και κάνουμε επανεκκίνηση δεν αντέχω με τίποτα τα περιττά. Αγαπώ και εκτιμώ όσους έχω επιλέξει να είναι κοντά μου και μόνο γι αυτούς μιλάω  -επίσης θέλω να τους βλέπω στα καλύτερά τους.

Αυτό που ζει η Αννα φέτος με τον Αντώνη είναι κάτι που περίμενα χρόνια και μου είναι άκρως ανακουφιστικό το να πηγαίνω εκεί. Την Άννα την αγαπώ και σέβομαι πάνω από όλους για πάρα πολλούς λόγους που έχω ζυγίσει και βιώσει εδώ και χρόνια. Για δέκατη φορά λοιπόν χθες στο Πάνθεον όπου συνάντησα τους αγαπημενους και ταλαντούχους Τάσο Θεοδωρόπουλο – ΤΑΖ θεότητα της γλωσσοπλασίας που εφαρμόζει σε όλα του τα κείμενα ακόμα και στα sms- και Κωσταντίνο Ρήγο που δεν χρειάζεται συστάσεις.

IMG_4887

Χθες εκτός του ότι οι ΑΑ τα έσπασαν πάνω στη σκηνή είχε και το καλύτερο κοινό.

IMG_4882

 

Όταν κατέβηκα στο καμαρίνι να τη ζαλίσω κλασσικά στο διάλειμμα την ώρα που ντύνεται και χτενίζεται για το 12 μου είπε :

-1. να σταματήσω να τρώω .

2. Να μου παραγγείλει ένα παντελόνι από την Υβόννη Μπόσνιακ που σχεδιάζει τα πιο αδυνατιστικά παντελόνια και

3. να φτιάξω τα φρύδια μου. Αυτή τη φορά δε με ανέβασε με το ασανσέρ να χωρίσουν οι δρόμοι μας στη σκηνή αλλά με κάθισε στην καρέκλα της.

IMG_4835

Εκεί από κεκτημένη ταχύτητα η μοναδική μακιγέζ  Χαρά Παπανικολάου ξεκίνησε από τα φρύδια και συνέχισε σε φουλ μέικαπ και ο Στέφανος Βασιλάκης έπιασε το ψαλίδι , το καυτό και μου χτένισε τα μαλλιά. Ακούγαμε την Άννα και τραγουδούσαμε από πάνω σαν τους παλαβούς ενώ μετά ο Στέφανος το καίει χορεύοντας με βότκες στα χέρια. Οταν η Αννα τραγουδάει χορεύουμε στα καμαρίνια!

IMG_4843

IMG_4846

Σέλφις με Χαρά και Στέφανο – που όλο κάτι ζωγραφίζει στο μέτωπό του.

Προηγούμενη σελίδα1 από 2Επόμενη σελίδα
Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Tζελίνα

    2014/02/24 στις 13:29

    Θεικό και θεικές φωτό!! Φωτιά τα κυριακόβραδα !!

  2. Ζωζώ

    2014/02/25 στις 9:14

    Οι καλοί με τους καλούς παιδί μου. Είναι ξεκάθαρο πια. Δείξε μου το φίλο να σου πω ποιος είσαι!

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *