Παράταση για την έκθεση του Κωνσταντίνου Κακανιά “Είναι δικά μου σκύλα, μην τα αγγίζεις”

Από την/τον Christina Politi | 12 Σεπτεμβρίου 2018

mail

Η έκθεση του Κωνσταντίνου Κακανιά ” Είναι δικά μου σκύλα, μην τα αγγίζεις ” παρατείνεται έως και τις 31 Οκτωβρίου 2018  στην αίθουσα τέχνης Ρεβέκκα Καμχή. Η κυρία Τεπενδρή, η ηρωίδα του Κωνσταντίνου Κακανιά, επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο φανταζόμενη ότι είναι ένα άγαλμα και από το σπίτι της στην έρημο γράφει πυρετωδώς γράμματα προς τον διευθυντή του Βρετανικού Μουσείου απαιτώντας την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα στην Αθήνα.

Ο Κακανιάς με σαρκασμό και κριτική διάθεση επιδιώκεινα αποδομήσει το πρότυπο του δυτικού μουσείου δίνοντας έμφαση στην πρακτική της κλοπής έργων τέχνης ως αποτέλεσμα αποικιοκρατίας, ενώ συγχρόνως στοχεύει να καταδείξει το παράλογο του να θεωρούνται κοινότυπες και αποδεκτές πράξεις κοινωνικής αδικίας.

Κωνσταντίνος Κακανιάς: “Είναι δικά μου σκύλα. Μην τα αγγίζεις!”

Κωσταντίνος Κακανιάς: Η πιο hot συνέντευξη της πιο hot διπλής έκθεσης!

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *