Κουπ ΄85 στο Μινιόν… και άλλες σπάνιες διαφημίσεις από τη δεκαετία του ΄80

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 25 Ιουνίου 2018

 

 

22

Σπάνιες διαφημίσεις από τα αγαπημένα ’80ς. Η Σοφία Αλιμπέρτη, η Βάσια Παναγοπούλου, η Άριελ Κωνσταντινίδου και η Έλενα Κατρίτση διαφημίζουν γούνες, καλοκαιρινά ρούχα, σχολικές ποδιές αλλά και κουπ! Πάνω η Σοφία Αλιμπέρτη το 1983.

α1

Η Άριελ Κωνσταντινίδου έγινε γνωστή ως παιδί-θαύμα, δίπλα στην Αλίκη Bουγιουκλάκη, στην Άννυ. Λίγο μετά έκανε και την παραπάνω διαφήμιση, για τα Prisunic Μαρινόπουλος.

α2-655x1024

Λίγο πριν καταργηθεί η σχολική παιδιά, βγήκαν τα νεανικά, σχολικά ντυσίματα από την Αθηναία, μαζί με τις σχολικές ποδιές. Ανάμεσα στα κορίτσια της διαφήμισης, δεύτερη από αριστερά, η άγνωστη τότε Βάσια Παναγοπούλου.

23

Μια ιδιαίτερη κουπ, ένα μοντέρνο χτένισμα με την Έλενα Κατρίτση, τριάντα τρία χρόνια πριν

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. betty

    2018/06/25 στις 8:31

    Το Μινιόν..τι μύθος της παιδικής μου ηλικίας!

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *