Το Μέγαρο Λυκιαρδόπουλου υποδέχεται ένα εναλλακτικό πρωτοποριακό fashion event

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 18 Απριλίου 2018

megarolikiardopoulou2

Όταν “παντρεύεται” η Τέχνη με τη Μόδα το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό και πολλά υποσχόμενο, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα πρωτοποριακό fashion event. Η δημιουργική ομάδα 4 casting στην  προσπάθεια της  να αναδείξει  καινοτόμες ιδεες προσεγγίζει  υποσχόμενους Έλληνες δημιουργούς απο τον χώρο της μόδας αλλά και απο όλο το φάσμα των εικαστικών  και παραστατικών τεχνών που θα λάβει χώρα στις 22/4/ στο image gallery”  Aμαλίας 36, στο Μέγαρο Λυκιαρδόπουλου. Επιστήμονες, ερευνητές απο τον χώρο των θετικών επιστημών, αρχιτέκτονες, εικαστικοί new media artists,  digital image, enthusiasts, παρουσιάζουν μεταξύ άλλων, κοσμήματα, fashion acessories, haute couture – fashion object.

megarolikiardopoulou4

Επτά θεματικές ενότητες, επτά χώροι που έχουν μετατραπεί σε αίθουσες Τέχνης, φιλοξενούν τους επτά δημιουργούς και τα εκθέματά τους  σε μία παρουσίαση που δεν έχει ξαναγίνει στα δεδομένα της Ελλάδας. Πρόκειται για μία πρόσκληση σε ένα αισθητικό  ταξίδι, που απελευθερώνει εκφραστικές δυνάμεις, και καταδεικνύει  την υπεροχή της ποίησης  πάνω στην ανθρώπινη κατάσταση.

megarolikiardopoulou3

Η θεματική αντλεί την έμπνευση της  απο το φυσικό πεδίo και τον Ήλιο (sun-kissed)  / αστερισμοί  στον νυχτερινό ουρανό (New Constellations)/ την παντοδυναμία του ονείρου ( Daydream ) / το ξύπνημα των αισθήσεων  ( Interior of Sight} / τις νέες τεχνολογίες  ( Digital Ecosystems ) και τα χρώματα της φύσης ( New Color Aesthetics), / τα φώτα απο τον νυχτερινό ουρανό πέφτουν στην πόλη (lights in the night sky).

megarolikiardopoulou1

Αίθουσες Τέχνης: Marios Voutsinas, Melisanthi spei, vasia Xatzi, paris koutsikos, magestic body lamps, origami, Stavroula Kaziale, Kaliston art, danderious, andreou, Falf, Kardami Eleftheria.

Guest: Exclusive preview S’S 2019 Dassios dimitrios.

Η διαδρομή θα ολοκληρωθεί στον 2ο όροφο του κτηρίου όπου οι συμμετέχοντες  θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους σε ένα πρωτοποριακό, NON – STOP   RUNWAY SHOW:

Voutsinas Marios, Andreou, Evi Migaki, Bottega belleza, harris cotton, Falf, Eleni Oikonomidou, kalistonart, Melisanthi spei.

Η διοργάνωση 4Casting gallery showroom στηρίζει την «Ομάδα Αιγαίου», με την επιμέλεια της δικηγόρου Ιωάννα Λαγουμίδου, για την επίτευξη του στόχου και την προσφορά των συμμετεχόντων.

Ώρα προσέλευσης

Η προσέλευση του κοινού θα γίνει στις 18:00 με welcome coffee lab, bFresh spitiko & homemade sweetspoon & jam koutalaki, στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί το non stop runway show.

Sponsor: IPproject / Popart

Supporter: I.IEK ´Aλφα

Promοter:  ProboTEK SUPPORTERS

Partners:Migato, Make up stage Freddy Kolompratsos, Νails: icon beauty,Angelina mannequins.

Hair designer: Ilias & Staff, Products: Palco, Saxofono: Harris Athanasopoulos, Flaouto: kostas Staikos.
Event manager: Ιωάννα Πατσουλάκη

Art director: Δημήτρης Θεοδωρόπουλος

Director: Μαρία Δεληκωνσταντίνου

 Beauty Curator: Κάτια Μεσίρη

Styling: Γιάννης Φερεντίνος

Χορογραφίες:  Στέφανι Τσάκωνα

Digital art : ellemoog

Υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων: Μαρκέλλα Σαράιχα

 

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *