Νικητής του Βραβείου Δημήτρης Χορν 2018 ο Γιάννης Νιάρρος

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 18 Απριλίου 2018

0000

Το Βραβείο Δημήτρης Χορν… ενηλικιώθηκε! Στην 18η απονομή που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Δημήτρης Χορν, ο Γιάννης Νιάρος πήρε το φετινό βραβείο, για την ερμηνεία του στην παράσταση του Γιάννη Οικονομίδη «Στέλλα κοιμήσου» -η συμπρωταγωνίστριά του Ιωάννα Κολλιοπούλου, τιμήθηκε με το Βραβείο Μελίνα Μερκούρη 2018- που ανέβηκε  για δύο σεζόν στο Εθνικό Θέατρο. Ο Γιάννης Νιάρρος παρέλαβε από τον περσινό νικητή Κωνσταντίνο Μπιμπή, το χρυσό σταυρό του Δημήτρη Χορν, ενώ η βράβευση περιλαμβάνει και χρηματικό έπαθλο 3.000 ευρώ. Συνυποψήφιοι για το βραβείο ήταν οι Γιώργος Βουρδαμής, Πάνος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Πασσάς και Βασίλης Σαφός.

Την ανακοίνωση του φετινού νικητή, έκανε ο Σταμάτης Φασουλής, ενώ μίλησαν ο Κώστας Γεωργουσόπουλος και ο Θανάσης Αλευράς, που είχε τιμηθεί με το βραβείο το 2007. Τη σκηνοθετική επιμέλεια είχε ο Γιώργος Λύρας.

Δείτε στο βίντεο τη στιγμή της απονομής κι όσα είπε ο Γιάννης Νιάρρος:

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *