O Ant1 παρουσίασε την πρωτοποριακή πλατφόρμα ευεξίας Thrive Global

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 17 Φεβρουαρίου 2018

240616

Ο Όμιλος ANTENNA, ηγετικός Όμιλος ΜΜΕ και Ψυχαγωγίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, παρουσιάζει στην Ελλάδα, και πρώτος διεθνώς, την πρωτοποριακή πλατφόρμα ευεξίας, Thrive Global, της Arianna Huffington. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε το επίσημο λανσάρισμα του Thrive Global, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρουσία της ιδρύτριάς του Arianna Huffington, μαζί με πλήθος επιχειρηματικού κόσμου και εκπροσώπους των media. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εμπειρία Thrive Global και να διαμορφώσουν μία πρώτη εικόνα για τις υπηρεσίες και τις δυνατότητες που προσφέρει.

240618

Το Thrive Global κατέχει ηγετική θέση στην αγορά κατά του στρες και της εξουθένωσης, προσφέροντας τόσο σε εταιρείες όσο και στο ευρύ κοινό εφαρμόσιμες, επιστημονικές λύσεις που βελτιώνουν την ευεξία και μαζί την αποδοτικότητα. Οι υπηρεσίες του Thrive Global περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, workshops, εκπαιδευτικά προγράμματα, συνεχή συμβουλευτική (coaching), στοχευμένες λύσεις, ψηφιακά εργαλεία και τεχνολογικά προϊόντα, λαμβάνοντας υπόψη, τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της εκάστοτε χώρας και αγοράς, στην οποία απευθύνεται.  Η Arianna Huffington, ιδρύτρια του Thrive Global, σχολίασε σχετικά: «Ιδρύσαμε το Thrive Global με στόχο να φέρουμε την επανάσταση στον τρόπο που δουλεύουμε και ζούμε. Η πλατφόρμα μας, αποτελεί παγκόσμιο σημείο συνάντησης για τη συζήτηση γύρω από την ευεξία και την αποδοτικότητα. Θέλουμε το Thrive Global να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό για εμάς να επιλέγουμε τους σωστούς συνεργάτες και γι’ αυτό επιλέξαμε ως πρώτο σταθμό για το Thrive Global, διεθνώς, την Ελλάδα, μέσω του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Ο Όμιλος ANTENNA έχει τεράστια φήμη και εμπειρία για το πώς μπορεί να βοηθήσει ψηφιακές πλατφόρμες να αναπτυχθούν σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας δίνεται η δυνατότητα μέσω αυτής της στρατηγικής συνεργασίας, να αξιοποιήσουμε την πολύτιμη τεχνογνωσία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, ώστε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε νέες αγορές.»

240648

Φαίη Σκορδά, Γιάννης Λάτσιος

240644

Ελένη Πετρουλάκη

240643

Ράνια Θρασκιά

240640

Ο Παύλος Τσίμας με την κόρη του Μυρτώ

240637

Λευτέρης Πετρούνιας, Βασιλική Μιλλούση

240636

Άποστολος Τότσικας, Κωνσταντίνος Τσολάκης, Ρούλα Ρέβη

240614

Μαρία Σαράφογλου, Θοδωρής Κυριακού, Arianna Huffington, Marc Zagar

240635

Έμυ Λιβανίου, Κατερίνα Παναγοπούλου

240628

Γιάννης Λάτσιος, η Εύα Καϊλή με την αδερφή της Μανταλένα

240630

Φαίη Σκορδά

240632

Μαρία Σαράφογλου

240638

Κωνσταντίνος Τσολάκης,  Ευαγγελία Αραβανή

240639

Μιχάλης Ζαμπίδης, Τόνια Φουσέκη

240646

Δημήτρης Σκαρμούτσος, Αρετή Θεοχαρίδη,  Σάββας Πούμπουρας

240645

Λευτέρης Πετρούνιας, Γιώργος Μαυρίδης

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *