O Karl Chehab απαντά σε 10 + 1 ερωτήσεις

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 11 Δεκεμβρίου 2016

dsc_3739_1478879319991

Είναι γοητευτικός, ευγενικός, με πολύ προσεγμένη εμφάνιση, με καλούς τρόπους συμπεριφοράς και η εξωτερική του εμφάνιση συνάδει απόλυτα με το επαγγελματικό του προφίλ. Γιατί, ο Karl Chehab, διευθύνει με απόλυτη επιτυχία το superior πεντάστερο ξενοδοχείο THE MET. Χάρις στην ικανότητα και τη μεθοδικότητά του, την εμπειρία, καθώς και τα προσόντα που διαθέτει, επιλύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, συντονίζει τα πάντα με επιδεξιότητα και φροντίζει να είναι όλα τέλεια με σκοπό την εύρυθμη λειτουργεία του ξενοδοχείου και την ευχάριστη και απρόσκοπτη διαμονή των πελατών του. Γι΄αυτό και το THE MET παραμένει πρώτο στις επιλογές τους! Με τη διακριτικότητα και τη σοβαρότητα που τον κάνουν να ξεχωρίζει απάντησε στις γνωστές 10+1 ερωτήσεις μας χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος. 

Ποια είναι τα καθήκοντα του διευθυντή ενός superior πεντάστερου ξενοδοχείου, όπως το THE MET;  

Πρωτίστως η εύρυθμη λειτουργία όλων των τμημάτων του ξενοδοχείου. Η επίτευξη των στόχων. Η άριστη απόδοση όλων των εργαζομένων, η οποία επιφέρει το πιο σημαντικό, την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας και την μέγιστη ικανοποίηση των επιθυμιών τους.

 dsc_3833-1_1478879242187

  1. Πόσες ώρες την ήμερα δουλεύεις; Μου αρέσει πολύ ο κλάδος της φιλοξενίας, και εργάζομαι πάντοτε με πολύ πάθος και τελειομανία, οπότε οι ώρες εργασίας που απαιτούνται για να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι αρκετές.
  1. Πες μου τρία πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένο;

Α) Βόλτα στο βουνό

Β) Η οικογένειά μου

Γ) Τα σκυλιά μου

  1. Κάνεις δουλειές του σπιτιού;

Είμαι λίγο “cleaning freak”, και παρότι έχω βοήθεια, κάνω αρκετά πράγματα στο σπίτι.

  1. Φροντίζεις την εμφάνιση σου;

Η δουλειά μου απαιτεί να φροντίζω  την εξωτερική  μου εμφάνιση, και παρότι ο περισσότερος κόσμος πλέον ντύνεται πιο casual, εγώ στο επαγγελματικό μου ντύσιμο είμαι πιο συντηρητικός, χωρίς βέβαια να κάνω υπερβολές.

  1. Κάνεις κάποιο σπορ;

Εξαρτάται από την εποχή. Τελευταία, δυστυχώς, λόγω φόρτου εργασίας δεν γυμνάζομαι συχνά, ωστόσο μου αρέσει να πηγαίνω στο γυμναστήριο περισσότερο για να νιώσω ευεξία και να αποβάλλω την ένταση της ημέρας. Παλαιότερα για τον ίδιο λόγο έκανα γιόγκα.

0178

  1. Τι αυτοκίνητο έχεις και τι αυτοκίνητο θα ήθελες να έχεις;

Αγαπώ πολύ τα αυτοκίνητα, χωρίς να είμαι υπερβολικός. Έχω ένα Mazda CX7 το οποίο λόγω άνεσης χώρου είναι κατάλληλο για την μετακίνηση μου σε εκδρομές στο βουνό, μαζί με τα δύο σκυλιά μου. Για την καθημερινότητά μου χρησιμοποιώ ένα Mercedes Benz. Δόξα τω Θεώ δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω.

  1. Ποια διάσημη θα ήθελες να καλέσεις σε δείπνο και γιατί;

Την Fairuz. Γιατί μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια, που δεν ήταν όλα ρόδινα. Με την φωνή και τα ωραία τραγούδια της βοήθησε, τους δύσκολους καιρούς του Λιβάνου, όλον τον κόσμο ώστε να παραμείνει ήρεμος και δυνατός.

  1. Ποιο είναι το ακριβότερο δώρο που έχεις κάνει σε μια γυναίκα;

Πάντα χαρίζω δώρα από καρδιάς. Θεωρώ πως δεν έχει σημασία η χρηματική αξία ενός δώρου, αλλά η συναισθηματική, τόσο για μένα όσο και τον αποδέκτη του δώρου.

  1. Τι θα άλλαζες στη Θεσσαλονίκη;

Ήρθα στην Θεσσαλονίκη πριν από 12 χρόνια. Είμαι ακόμη εδώ γιατί έχω αγαπήσει αυτήν την πόλη και τους ανθρώπους της, και παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε λόγω της οικονομικής κρίσης, δυσκολεύομαι να φύγω. Παρ’ όλα αυτά, όπως και σε όλες τις πόλεις του κόσμου, πάντοτε υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση. Θα ήταν καλύτερα τα πράγματα, εάν οι Θεσσαλονικείς εργάζονταν συλλογικά, με αλληλοϋποστήριξη και άμεση συνεργασία, αφήνοντας κατά μέρος διαφορές και προσωπικά συμφέροντα, για το καλό όλων. Βεβαίως δεν αναφέρομαι μόνο στα τεχνικά έργα, η αλλαγή που πρέπει να γίνει είναι κυρίως στον τρόπο σκέψης.

  1. Ποιο είναι το motto σου στη ζωή;

Όταν υπάρχει θέληση, μπορείς να πετύχεις τα πάντα.

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *