Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Μια ξεχωριστή παράσταση για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 19 Δεκεμβρίου 2018

252842

Μια ξεχωριστή παράσταση έδωσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, στον υπέροχο χώρο του Gazarte, για την υποστήριξη του έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Η Άλκηστις «Σε απευθείας σύνδεση» με το κοινό της, που την αποθέωσε, ερμήνευσε με το δικό της, ξεχωριστό τρόπο, αγαπημένα παλιά αλλά και νέα τραγούδια. Μαζί της μία ομάδα σπουδαίων μουσικών, σ’ ένα πρόγραμμα ανανεωμένο και αισιόδοξο που πλημμύρισε με θετική ενέργεια τον κατάμεστο χώρο.

252841

Η σπουδαία ερμηνεύτρια, ευαισθητοποιημένη σε θέματα υγείας των παιδιών, με αυτή την παράσταση συνέβαλε ώστε περισσότερα παιδιά με πολύ σοβαρές ασθένειες, να βιώσουν τη μεταμορφωτική δύναμη μιας ευχής που βγαίνει αληθινή. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η παρουσία παιδιών ευχής που τραγούδησαν, εμπνευσμένα από τη βραδιά μα κυρίως από τη δική τους ζωή, με τη βοήθεια της Σίας Κοσκινά, ερμηνεύτριας και δασκάλας μιούζικαλ.

252840 252839 252838 252844

 

Άντζελα Κέρος – Ρένα Φλεβαράκη Σταθάκη

252846

Terry Stamataris, Αλέκα Σεραφειμίδου, Ειρήνη Νταϊφά

0075 Αλέκα Σεραφειμίδου, Αναστασία Μανιά, Gabriella Calini

252848

Κασταλία Σαμοΐλη, Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Αναστασία Μανιά, Αλίκη Κελαϊδή Χατζοπούλου

252849

Gabriella Calini, Χρύσανθος Πανάς, Αναστασία Μανιά

252850

Αναστασία Μανιά, Άλκηστις Πρωτοψάλτη

252852

Μαρία Τσίγκου, Χρύσανθος Πανάς, Ρίτα Πικρού Μωραϊτάκη

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *