Άννα..Για Σένα..

Από την/τον Christina Politi | 28 Νοεμβρίου 2015

IMG_1086

Μετά τα μπαμ και τα μπουμ και τις απανωτές απογοητεύσεις σε αυτή τη χώρα και παγκοσμίως και γενικά μέσα όλο αυτό το πασάλειμμα και την ισοπέδωση των πάντων -πρώτοι και τελευταίοι μαζί αχταρμάς- πας και βλέπεις ξανά και ξανά μία εξαιρετική παράσταση και υποκλίνεσαι στο πραγματικό ταλέντο..και βλέπεις εκεί κάτω στο βάθος του τούνελ μία χαραμάδα με ένα ουράνιο τόξο. Μετά τις “Δάφνες και Πικροδάφνες” λοιπόν ένιωσα αυτή την ευεξία όπως στο τελευταίο χέρι του λουσίματος που ξεπλένομαι με παγωμένο νερό και ξυπνάω. Πρέπει πάντα να βλέπεις το πραγματικά έξοχο, να συκρίνεις, να θυμάσαι και να μην υπνωτίζεσαι μαζί με τον όχλο στη σαχλαμάρα που εύκολα σε καταπίνει προς τα κάτω σαν κινούμενη άμμος. Σήμερα ξύπνησα και δεν ήμουν σίγουρη αν ήθελα να βρέχει και να πέσω με τα μούτρα στον τρίτο κύκλο του “The Bridge” ή να κάνει λιακάδα και να πάω βόλτα στην Πνύκα με το σκύλο μου που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του πια.. Σερφάρω και πατάω στο u tube τη “Συνέντευξη” της Αννας Βίσσση. Τα έχω ακούσει όλα τα τραγούδια στο αυτοκίνητό της μήνες πριν.IMG_1611

Έχει ένα εκπληκτικό ηχοσύστημα και δεν μπορείς να πάρεις ανάσα. Η “Συνέντευξη” με συνεπήρε από την πρώτη στιγμή.. κόλλησα.. εκπληκτικοί στίχοι, γνήσια Αννα. Όταν την κοιτάω δεν μπορώ να διαχωρίσω τη μουσική από το πρόσωπο της. Σήμερα που το άκουσα αραχτή μου ήρθε πάλι αυτό το συναίσθημα, αυτό το Βίσσιο ωστικό κύμα, να τα πετάξω όλα στον αέρα , να τα σπάσω όπως με πιάνει κάθε φορά που τη βλέπω live και με πιάνει να κοπανιέμαι από το μεγαλειώδες ταλέντο αυτής της γυναίκας. Κανένας έλληνας καλλιτέχνης – και ξένοι μετρημένοι στα δάχτυλα- δε μου δημιουργεί αυτόν τον παράφορο ενθουσιασμό που μου προκαλεί η Βίσση χρόνια τώρα. Κάθε φορά σκέφτομαι πόσο τη θαυμάζω, πόσο μεγάλο ταλέντο είναι, πόσο κυρία, πόσο υπομονετική και αξιοπρεπής με όλα και με όλους και πόσο πρώτη. Ολοι ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρόγραμμα στο Hotel Ermou..

IMG_1080 IMG_1079 IMG_1078

Η Αννα είναι το απόλυτο αντικαταθλιπτικό στην κρίση, η ελπίδα πως στη ζωή παραμένεις νέος, ωραίος και δημιουργικός no matter what σε αυτή τη ζωή χρόνια τώρα είναι το αγαπημένο μου θηλυκό μετά την Υακίνθη που μου συμπαραστέκεται με πραγματικές αξίες, αγάπη και πολύτιμες συμβουλές..

 

αννα βισση-χριστινα πολιτη.2

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *