Έγχρωμο “Η γυνή να φοβήται τον άντρα” ξανά στο σινεμά

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 10 Φεβρουαρίου 2016

img792-713x1024

Μέχρι τώρα τις ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες τις βλέπαμε “έγχρωμες” μόνο σε φωτογραφίες, εξώφυλλα περιοδικών της εποχής ή διαφημιστικές αφίσες. Ήρθε όμως η στιγμή, να απολαύσουμε αγαπημένο ασπρόμαυρο ελληνικό κινηματογράφο σε έγχρωμη βερσιόν στη μεγάλη οθόνη. Κάτι που γίνεται χρόνια στο εξωτερικό -είχε γίνει μόδα μάλιστα, κάποιες δεκαετίες πριν- θα γίνει για πρώτη φορά και στην Ελλάδα.

ImageHandler

Η Καραγιάννης Καρατζόπουλος που γιορτάζει τα πενήντα χρόνια επιτυχιών της στον ελληνικό κινηματογράφο και την ελληνική τηλεόραση, έχοντας στη διάθεσή της έναν τεράστιο κατάλογο ελληνικών ταινιών που ξεπερνάει τις 325 και καλύπτει πάνω από εξήντα χρόνια ελληνικού κινηματογράφου, αποφάσισε για μία ακόμη φορά να καινοτομήσει και να μετατρέψει την ασπόμαυρη ταινία του Γιώργου Τζαβέλλα Η γυνή να φοβήται τον άντρα σε έγχρωμη. Ο Άντωνάκης και η Ελενίτσα, η κουμπαρομπεμπέκα και η Παγώνα, η κυρία Ξ. Παπαμήτρου και όλοι οι ήρωες του αθάνατου αριστουργήματος, με την Μάρω Κοντού και τον Γιώργο Κωνσταντίνου, θα ζωντανέψουν ξανά στη μεγάλη οθόνη, αυτή τη φορά και έγχρωμοι!

Δείτε το εκπληκτικό τρέιλερ:

Η επεξεργασία έγινε στα West wing studios, inc. στη Φλόριντα. Δείτε στο παρακάτω βίντεο, ένα μικρό απόσπασμα για την μετατροπή από ασπρόμαυρο σε έγχρωμο

Η ταινία θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στις 1ο Μαρτίου στa Village στο Μαρούσι, όπου η Καραγιάννης Καρατζόπουλος θα γιορτάσει τα πενήντα χρόνια λειτουργίας της και  τα 100 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου δημιουργού Γιώργου Τζαβέλλα, παρουσιάζοντας έγχρωμη “σα να γυρίστηκε χθες” την αλησμόνητη ταινία του.

Την ταινία παρουσιάζει στους κινηματοράφους η Spentzos Film.

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *