Ένα δέντρο για το Μάτι

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 1 Οκτωβρίου 2018

Avenue_Mati

Συμπληρώνοντας περισσότερο από 2 μήνες από τη μεγάλη καταστροφή και το χαμό 99 ψυχών και θέλοντας να δοθεί μια σταγόνα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όσους αγαπούν το μικρό αυτό τόπο, το Μάτι, αλλά και τα γειτονικά μέρη όπως Κόκκινο Λιμανάκι, Βουτζά, Αμπελούπολη, Άγιο Ανδρέα, φιλοξενούμε στο Εμπορικό Κέντρο AVENUE μια μουσική βραδιά με το ραδιοφωνικό σταθμό ΔΡΟΜΟΣ 89,8 που στηρίζει την προσπάθεια να γίνει το Μάτι πάλι πράσινο.

Μάτι

Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 θα εκπέμπει ζωντανά από τις 18.00 μέσα στο AVENUE και στις 20.00 θα φιλοξενήσει τον αγαπημένο τραγουδιστή Ηλία Βρεττό, που μετά την πρόσφατη προσωπική του περιπέτεια, προσφέρθηκε με αγάπη και ενδιαφέρον για την ενίσχυση του σκοπού αυτού.

Θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί για την ελπίδα και την αισιοδοξία και θα φέρουμε μαζί μας ένα δεντράκι. Ένα δεντράκι που θα κάνει την αρχή στην αναγέννηση της φύσης της πολύπαθης περιοχής. Ο δημοφιλής τραγουδιστής υποστήριξε ότι «αγάπη προπάντων σημαίνει ανθρωπιά, παραμερίζοντας το “εγώ”. Εύχομαι σε αυτόν τον κόσμο, να μπορέσουμε όλοι να δικαιολογήσουμε την ύπαρξη μας ως άνθρωποι».

MARSHALL

Μια έκπληξη θα περιμένει τους μικρούς επισκέπτες του AVENUE, καθώς θα μπορούν να δουν από κοντά τον αγαπημένο τους Marshall, το μικρό κουταβάκι-πυροσβέστη της ομάδας των Paw Patrol. Σας περιμένουμε όλους να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ευχές μας προς αυτούς που τραυματίστηκαν και αγωνίζονται ακόμη μέσα και έξω από τα νοσοκομεία, αλλά σαν αποχαιρετισμό στα μικρά και στα μεγάλα θύματα.

Σημείωση: Τα δέντρα μπορούν να είναι χαρουπιές, ακακίες, γαζίες, λεύκες, τούγιες, κυπαρίσσια, αλλά και λεμονιές, μανταρινιές, πορτοκαλιές, κορομηλιές, φυτά που προορίζονται για φράχτες καθώς και πικροδάφνες που ευδοκιμούν στην περιοχή.

Ένα δέντρο θα φυτευτεί συμβολικά το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 12.00 στον Ν.Α.Ο.ΜΑ όπου βρήκαν  καταφύγιο πολλοί κάτοικοι της περιοχής την ημέρα της πυρκαγιάς,  στη μνήμη των θυμάτων. Τα υπόλοιπα που θα μαζευτούν θα δοθούν σε πυρόπληκτα νοικοκυριά για κήπους μονοκατοικιών και πολυκατοικιών, κατόπιν διαθεσιμότητας και με σειρά προτεραιότητας επιδεικνύοντας το πιστοποιητικό αυτοψίας με χαρακτηρισμό κατά σειρά ΚΟΚΚΙΝΟ, ΚΙΤΡΙΝΟ, ΠΡΑΣΙΝΟ, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου από τις 12.30 έως τις 17.00 και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου τις ίδιες ώρες.

Τα δέντρα μπορούν να παραδίδονται στο AVENUE από σήμερα έως και την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στις 3.00 το μεσημέρι. Μετά θα μεταφερθούν στο Μάτι.

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *