Έτσι θα γίνει το μικρολίμανο

Από την/τον Νίκος Μουρατίδης | 4 Οκτωβρίου 2018

 6e718795d65ca24a0232f8337ceef1aa_XL

Εγκρίθηκαν επιτέλους τα έργα ανάπλασης στο Μικρολίμανο για να ξαναγίνει ένας αγαπημένος προορισμός όλων των κατοίκων Αθήνας και Πειραιά. Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 5.700.000 ευρώ με πόρους της Περιφέρειας. Η μελέτη ανάπλασης περιλαμβάνει δασικά την Ακτή Κουμουνδούρου, που είχε παραγίνει το κακό.

mikrolimano3

Εν ολίγοις θα γκρεμιστούν όλες οι αυθαίρετες κατασκευές και διαμορφώσεις που βρίσκονται πάνω στο λιμανάκι για να μπορέσει να ξαναγίνει ο χώρος κοινόχρηστος για περίπατο. Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε και για χρόνια, έτσι όπως είχε καταντήσει το πάλαι ποτέ κομψό λιμανάκι, υποβάθμιζε όλη την περιοχή.

13s1mkrl-2-thumb-large

Υπήρχε παράνομο παρκάρισμα, ηχορύπανση, αντιαισθητικές κατασκευές, κλεισμένη πρόσβαση προς τη θάλασσα κλπ. κλπ. Τα έργα που θα γίνουν τώρα αφορούν στην….

H συνέχεια εδώ   https://bit.ly/2O1PoT6

Νίκος Μουρατίδης

Νίκος Μουρατίδης

Ο Νίκος Μουρατίδης γεννήθηκε στην Νίκαια του Πειραιά. Σπούδασε κινηματογράφο στη σχολή Σταυράκου, αλλά ασχολήθηκε με τη μουσική, είτε εργαζόμενος σε εταιρίες δίσκων, είτε στο ραδιόφωνο είτε δημοσιογραφικά. Έχει γράψει διάφορα σενάρια για τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το Μάνα είναι μόνο μία, το Αθήνα –Θεσσαλονίκη και το Παππούδες εν δράσει [βραβείο καλύτερου σεναρίου 2001] κ.α. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά μουσικά talent show και έχει εκδώσει 6 βιβλία. Τον τελευταίο χρόνο τον διαβάζουμε στο www.nikosonline.gr Για περισσότερα στο: www.nikosmouratidis.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *