Αληθινή ιστορία: αχ! κουνελάκι κουνελάκι….

Από την/τον Christina Politi | 10 Σεπτεμβρίου 2016

cute-white-rabbit

Αληθινή ιστορία: στον κήπο του σπιτιού του ο Γιώργος, βλέπει το βράδυ το σκύλο του να κουβαλάει κάτι στο στόμα του. Κοιτάζει καλύτερα και με σοκ και δέος καταλαβαίνει ότι είναι το κουνέλι του γείτονα, ψόφιο και γεμάτο λάσπες. Από την αγωνία και το φόβο σκανδάλου μην του διώξουν το σκύλο, ο Γιώργος παίρνει το κουνέλι, το πλένει, το στεγνώνει με το σεσουάρ, το χτενίζει και το τοποθετεί στον καναπέ του γείτονα.

Το πρωί ακούγονται κραυγές και αναμπουμπούλα από το διπλανό σπίτι. Κατεβαίνει τύπου ατάραχος και ρωτάει τι έγινε, νομίζοντας ότι όλα αυτό έγινε γιατί βρήκαν το κουνέλι τους ψόφιο στον καναπέ. “Αχ, Γιώργο μου, δεν φαντάζεσαι. Χθες ψόφησε το κουνέλι μας, το θάψαμε στον κήπο, ξυπνήσαμε σήμερα και το βρίσκαμε χτενισμένο να κάθεται στον καναπέ!”

Τη λες και pet sematary τη γειτονιά…

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *