Ανακαλύψτε το νέο Max Factor Colour Elixir Lip Cushion

Από την/τον Christina Politi | 11 Απριλίου 2018

image002

Max Factor παρουσιάζει το νέο Colour Elixir Lip Cushion το 2 σε 1 προϊόν που προσφέρει όμορφο χρώμα και θρέψη σε ένα βήμα. Όταν χρειάζεται να βγείτε από το σπίτι σας μέσα σε λίγα λεπτά, χαρίστε φροντίδα και ταυτόχρονα υπέροχο χρώμα στα χείλη σας με το νέο Max Factor Colour Elixir Lip Cushion.

Το νέο Colour Elixir Lip Cushion δημιουργήθηκε για να σώσει τα χείλη κάθε γυναίκας !Έχει σχεδιαστεί για όλες τις περιπτώσεις, με συστατικά που τα χείλη σας θα αγαπήσουν, εκπληκτικές αποχρώσεις και καινοτόμο απλικατέρ, για να χαρίσει λεία όψη, απαλή υφή και θρέψη, προσφέροντας και ένα bonus χρώματος κάθε μέρα!

Δείτε περισσότερα εδώ Colour Elixir Lip Cushion Press Release

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *