Αυτό το ήξερες;

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 31 Μαρτίου 2019

kolaz

Γιατί δεν μπορούμε να κρατήσουμε μυστικό; Κατά τη διάρκεια της σύλληψης ενός παιδιού, τι ρόλο παίζει το άγχος στο φύλο του; Τι δεν μπορούν να κάνουν ποτέ τα γουρουνάκια; Υπάρχουν άνθρωποι με δύο δάχτυλα στα πόδια; Πώς κοιμούνται τα δελφίνια; Αυτά και άλλα, περίεργα και παράξενα που δεν γνωρίζετε και συμβαίνουν στον κόσμο.

SB2490x_a

 

-47 αντίτυπα της Βίβλου πουλιούνται κάθε λεπτό σε όλο τον κόσμο

-Οι περισσότεροι άνθρωποι περπατούν 185.000 χμ. κατά τη διάρκεια της ζωής του. Δηλαδή, τεσσερισήμισι φορές το γύρο του κόσμου

AP_micro_pigs_8_sr_140319_16x11_1600

 

-Τα γουρουνάκια δεν μπορούν να κοιτάξουν ποτέ τον ουρανό

-Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Αϊόβα που έγινε το 1969, το άγχος των γονέων κατά τη διάρκεια της σύλληψης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον καθορισμό του φύλου του παιδιού. Το παιδί παίρνει το φύλο του γονέα με το λιγότερο άγχος.

1192

 

-Στη Ζιμπάμπουε ζει μια φυλή ιθαγενών, τα μέλη της οποίας έχουν μόνο δύο δάχτυλα σε κάθε τους πόδι

-Οι πιο νέοι γονείς στον κόσμο ήταν 8 και 9 ετών, στην Κίνα, το 1910

dolphin-intelligence

 

-Τα δελφίνια κοιμούνται με το ένα μάτι ανοιχτό

-Τουλάχιστον 9.000.000 άνθρωποι έχουν γενέθλια την ίδια μέρα με εσένα

secret

 

-Ένας λόγος για τον οποίο είναι δύσκολο να κρατήσει κανείς ένα μυστικό, είναι ότι τα μυστικά, όπως και οι ανεπιθύμητες σκέψεις, καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο στον εγκέφαλο του ατόμου, όσο αυτός προσπαθεί να μην τα σκέφτεται.

eve__the_apple_of_my_eye_by_arrivesatten

 

-Τα μήλα είναι αποτελεσματικότερα από την καφεϊνη στο να κρατούν τους ανθρώπους ξύπνιους το πρωί

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *