Βερβερίτσα: πόσες μέρες δεν θα γίνουν οι παραστάσεις- Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 8 Φεβρουαρίου 2019

800x538

Eπίσημη ανακοίνωση για την ακύρωση παραστάσεων στο θέατρο Βρετάνια της κωμωδίας Βερβερίτσα με τον Νίκο Μουτσινά: Σας ενημερώνουμε ότι η αποψινή παράσταση Παρασκευή 8/2 καθώς και οι παραστάσεις Σαββάτου 9 και Κυριακής 10 Φεβρουαρίου δεν θα πραγματοποιηθούν για λόγους υγείας. Αν δεν υπάρξει νεότερη ενημέρωση, οι παραστάσεις θα συνεχιστούν κανονικά από την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου.
Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Νίκος Μουτσινάς έπαθε λουμπάγκο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κουνηθεί καθόλου και να απέχει για λίγες μέρες και από το θέατρο και από την εκπομπή. Να του ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση και περαστικά!

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *