Βράβευση των ξενοδοχείων Χανδρή από το Τripadvisor

Από την/τον Christina Politi | 31 Μαΐου 2019

image005

Τα ξενοδοχεία Athens Marriott και ΤΗΕ ΜΕΤ του ομίλου Χανδρή, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, βραβεύτηκαν από τον παγκόσμιο οργανισμό αξιολόγησης TripAdvisor για το 2019, το μεν πρώτο, με το βραβείο Certificate of Excellence, το δε δεύτερο με το βραβείο Certificate of Excellence Hall of Fame.

Το βραβείο Certificate of Excellence απονέμεται στα ξενοδοχεία που λαμβάνουν σταθερά θετικά σχόλια από τους πελάτες τους, μέλη του TripAdvisor, ενώ το βραβείο Certificate of Excellence Hall of Fame απονέμεται μόνο σε ξενοδοχεία που λαμβάνουν κάθε χρόνο για τα τελευταία πέντε χρόνια το βραβείο Certificate of Excellence.

Τα ξενοδοχεία του ομίλου Χανδρή σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χίο, έχουν τιμηθεί, επί σειρά ετών, με βραβεία υψηλού κύρους από κορυφαίους τουριστικούς οργανισμούς, σαν αποτέλεσμα της αναγνώρισης των πελατών τους για τις υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες.

image004

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *