Βlack Swan fashion event από τους Mi-Ro

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 19 Ιανουαρίου 2016

3

Με special guests τους ταλαντούχους σχεδιαστές Μi-Ro, το κατάστημα Καλογήρου Θεσσαλονίκης επανέλαβε φέτος το Βlack Swan fashion event. Οι Mi-Ro  παρουσίασαν για πρώτη φορά την Blanc Couture Collection. Tο concept “Black Swan” είχε φέτος dress code «total black & headpiece», που ήρθε σε υπέροχη αντίθεση με την ολόλευκη συλλογή των Mi-Ro και το ονειρικό της περιβάλλον. Η εκδήλωση αποτέλεσε το κοσμικό γεγονός της πόλης και προσέλκυσε πολλούς φίλους της μόδας, οι οποίοι ήρθαν να ενισχύσουν ταυτόχρονα το Σύνδεσμο Φίλων Ιδρύματος Άγιος Παντελεήμων «ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ». (στη φωτό επάνω, η πρόεδρος του ΜΚΟ «ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ» Βενούλα Βαρδαλή)

1

Δημήτρης Μαστρόκαλος, Δέσποινα Βανδή, Γιάννης Ράπτης

5

Γεωργία Χρουσαλά Παπαϊωάννου, Πρόδρομος Παπαϊωάννου

6

Γιολάντα Ελευθεριάδου, Αλέξανδρος Λεμονής, Τερέζα Κόνσολα, Διευθύντρια Marketing, Ellinair, Έλενα Μαυρίδου General Manager Grecodom, Χριστόφορος Χριστοφορίδης, Head of Promotion Department  Grecodom

8

Μάρθα Αδαμίδου, Νίκος Χρηστίδης

10

Μαρία Καραλαζάρου,Νάνσυ Υφαντίδου της διοργανώτριας PR BIZZ με την Κωνσταντίνα Μαμαδά του PORTO PALACE

16

Κατερίνα Ιωαννίδου της Mercedes Ιωαννίδης, Νάνσυ Υφαντίδου της διοργανώτριας PR BIZZ

17
Αλέξανδρος Λεμονής, Μάρθα Αδαμίδου, Βασίλης Παπαβασιλείου, Αγγελική Αλεξιάδου

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *