Γενέθλια και “σχήμα” έκπληξη γύρω από τον Τζώνη Καλημέρη

Από την/τον Christina Politi | 23 Νοεμβρίου 2015

IMG_5006

Μετά την παράσταση “Θεέ μου τί σου κάναμε” που απολαύσαμε με το Μάκη Γαζή στο Θέατρο Γκλόρια περπατήσαμε αγκαζέ προς το City Bistro. Εκεί θες δε θες συναντάς πολλούς φίλους. Δεξιά οι γνωστοί σουπερεπιτυχημένοι ηθοποιοί των γειτονικών θεάτρων αριστερά ο Τζώνη Καλημέρης που προσπάθησε να περάσει τα γενέθλιά του διακριτικά σε δείπνο δουλειάς. Τα γενέθλια τα θυμηθήκαμε και διοργανώσαμε τούρτα με το Χρύσανθο Πανά,τον απόλυτο οικοδεσπότη για να μην περάσει η ημέρα χωρίς να φυσήξει κεράκι.

Το σχήμα της φωτογράφισης εξαιρετικά ενδιαφέρον- αφού συμπεριλαμβάνει τις αγαπημένες Ζέτα Μακρυπούλια και Δήμητρα Ματσούκα- και να σημειώσουμε, αν και απεχθανόμαστε τα κουτσομπολιά  αν δεν είναι ρετρό αλλά πρέπει να τα προλάβουμε για να μη μείνουν στην ιστορία – πατείστε το λινκ να δείτε πώς γίνεται... πως “Οχι”, ο Τζώνη ΔΕΝ τα είχε και ΔΕΝ τα έχει με τη Δήμητρα Ματσούκα. Είναι φίλοι 15 χρόνια. Οκ, δεν υπάρχουν θέματα και πάντα υπάρχουν αυτοί που χώνονται εκεί που δεν τους σπέρνουν για μία αποκλειστική μπαρούφα.. και όχι δεν τα έχεις με όποιον βγαίνεις παρέα και δεν χωρίζεις με όποιον δεν περιφέρεις μαζί σου και vice versa.

IMG_4980

Στη φωτό λοιπόν αυτοί είμαστε όλοι φίλοι. Τη φωτό έβγαλε ο σκηνοθέτης Λευτέρης Γιοβανίδης, κάτω με τη Δήμητρα που φόρεσε ένα ωραιότατο φόρεμα του Βασίλη Ζούλια.

IMG_5004 IMG_5009

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *