Γιορτή για τα 10 χρόνια του T.A.F. / the art foundation

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 15 Μαΐου 2019

thumbnail
Την Κυριακή 19 Μαΐου το T.A.F. / the art foundation γιορτάζει 10 χρόνια και σας προσκαλεί να τα γιορτάσουμε μαζί σε μια μέρα γεμάτη εκπλήξεις!

10 χρόνια εκθέσεις 
10 χρόνια μουσική και συναυλίες
10 χρόνια pop up shops και Ελληνικό Design
10 χρόνια events

thumbnail4

#taf_gallery

12:00 – 22:00
Η έκθεση The Provinces συγκεντρώνει φωτογράφους, οι οποίοι έχοντας ως βάση την Αθήνα φωτογραφίζουν συστηματικά μακριά της. Οι 8 σειρές που παρουσιάζονται στη gallery του TAF συγκεντρώνουν μέσα από τη τεκμηριωτική φωτογραφία μια πρώτη χαρτογράφηση της ελληνικής επαρχίας.

#taf_music

16:30 – 24.00

Ένα πολυσυλλεκτικό live Dj set από την ομάδα των resident του T.A.F, με back to back μουσικές επιλογές σε jazz, funk, afro και house, σε ένα ανοιχτό πάρτι στην αυλή του T.A.F.

b2b DJ Set: dj Teacher | dj Iznogood | A-tag | PlayMo Bill

e

#taf_store

11:00 – 21:00
Τα εγκαίνια του boutique store στα κάτω δωμάτια της αυλής του T.A.F., ο επανασχεδιασμός και η επέκταση του είδη υπάρχοντος Shop γεμάτο νέες συνεργασίες με Έλληνες designers, καλλιτέχνες και παραγωγούς σε συλλογές προϊόντων που εντυπωσιάζουν.

thumbnailw
#taf_rooms
Retrospectiva αφιερωμένη στα 10 χρόνια εκθέσεων του χώρου της gallery μέσα από ενθύμια, προβολές, φωτογραφικό υλικό διαμορφωμένο σε μία εγκατάσταση στα επάνω δωμάτια της αυλής.

#taf_bar

Signature cocktails κάνουν την εμφάνιση τους ειδικά για τα δέκατα γενέθλια του T.A.F, συνοδευόμενα από τη καθιερωμένη λίστα των νέων cocktail, φτιαγμένα από τους bartenders του T.A.F.

thumbnail3

Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Διεύθυνση: Νορμανού 5, Μοναστηράκι

Είσοδος ελεύθερη

www.theartfoundation.gr

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *