Γιώργος Παπαϊσιδώρου: Από τη Θεολογία στο τραγούδι

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 7 Ιουλίου 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Από μικρό παιδί είχε μια ιδιαίτερη κλίση στη μουσική. Έβρισκε καταφύγιο στο να ακούει τραγούδια, να αυτοσχεδιάζει στο πιάνο και να τραγουδάει. Αποφάσισε παράλληλα με τις σπουδές του λοιπόν να ασχοληθεί περισσότερο μαθαίνοντας πιάνο και παίρνοντας μαθήματα φωνητικής και σολφέζ.

Και επειδή όπως λένε, το ένα φέρνει τα’ άλλο σήμερα δουλεύει ασταμάτητα σαν τραγουδιστής και έχει συνεργαστεί με διάφορα μουσικά σχήματα. Δύο εμφανίσεις που ξεχωρίζει, είναι η συνεργασία του με τη φιλαρμονική του πολεμικού ναυτικού καθώς και η συμμετοχή του επί τρία συνεχή χρόνια στην Πολωνία, στο φεστιβάλ ελληνικού τραγουδιού, στο οποίο παλιότερα είχε συμμετάσχει και ο Ντέμης Ρούσος.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Γιώργος Παπαϊσιδώρου γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου του 1990 στην Σαλαμίνα. Όταν τέλειωσε το σχολείο οι εξετάσεις τον έφεραν στα σκαλιά του Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα της Θεολογίας. Ήταν κάτι άγνωστο για εκείνον που ασκούσε όμως μια γοητεία πάνω του. Έκτοτε έχει εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος ανθυπολοχαγός και δούλεψε για μικρό χρονικό διάστημα στην Τράπεζα της Ελλάδος. Σήμερα συνεχίζει τις μουσικές σπουδές του έχοντας για δασκάλα του την Σοφία Βόσσου, ενώ πρόσφατα πήρε μέρος στο τηλεοπτικό talent show The Voice 3” όπου με την ερμηνεία του κατάφερε να γυρίσει και τις 4 καρέκλες των κριτών- και να βρεθεί στην ομάδα του Σάκη Ρουβά. Μόλις κυκλοφόρησε και το πρώτο του τραγούδι, Δυο λέξεις, σε μουσική και στίχους Ανδρέα Λάμπρου και με executive producer τον Νίκο Μουρατίδη. Video Clip ο Νίκος Σούλης. Aξίζει να τον ανακαλύψετε!

Γιώργος Παπαϊσιδώρου / Δύο λέξεις (video clip)

bit.ly/DyoLekseis

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *