Γοητευτική λάμψη με το νέο Max Factor Miracle Glow Duo

Από την/τον Christina Politi | 24 Μαΐου 2018

FACECHART BY ROULA STAMATOPOULOU FOR MAX FACTOR

Δημιουργήστε την ιδανική λάμψη για εσάς με το νέο Max Factor Miracle Glow Duo. Χάρη στη διπλή του φόρμουλα που δίνει τη δυνατότητα να λειτουργεί ως highlighter και perfector, έχει δημιουργηθεί για να σας προσφέρει την επιλογή ανάμεσα στη φυσική λάμψη και την έντονη φωτεινότητα. Σε μέγεθος κατάλληλο να χωρά στην παλάμη σας, το νέο Max Factor Miracle Glow Duo σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μοναδικά γοητευτική λάμψη και να επιτύχετε το εκπληκτικό εφέ που χαρίζει ο ανοιξιάτικος ήλιος στην επιδερμίδα.

HyperFocal: 0

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΣΑΣ

Στη Max Factor κατανοούμε ότι οι γυναίκες θέλουν να έχουν ένα υπέροχο look τόσο κάθε ημέρα όσο και σε ιδιαίτερες περιστάσεις. Σχεδιασμένο ως highlighter πολλαπλής χρήσης, το νέο Miracle Glow Duo συνδυάζει ένα ιριδίζον highlighter και ένα ήπιο highlighter που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να διορθώσει και να καλύψει οποιαδήποτε ατέλεια. Το μόνο που χρειάζεται να επιλέξετε είναι εάν θα χρησιμοποιήσετε και τις δύο αποχρώσεις μαζί ή μια από αυτές κάθε ημέρα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ HIGHLIGHTER;

Η ελαφριά, oil-free σύνθεση του Max Factor Miracle Glow Duo σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια όμορφη λάμψη που ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας, επιλέγοντας μεταξύ τριών διαφορετικών αποχρώσεων, ώστε να ενισχύσετε το look σας χαρίζοντας στην επιδερμίδα σας μια πιο νεανική και ενυδατωμένη όψη.

MF MIRACLE GLOW DUO DEEP 1

HIGHLIGHΤER TIPS

Οι αμυδρές υποψίες φωτός, τοποθετημένες στα σωστά σημεία, ανυψώνουν την επιδερμίδα χαρίζοντάς της ένα εμφανώς πιο «γεμάτο» αποτέλεσμα που δημιουργεί μια φυσική λάμψη, σαν να επιστρέψατε ξεκούραστη από τις διακοπές σας. Εφαρμόστε στις περιοχές όπου φυσικά αντανακλάται το φως για να επιτύχετε μια υπέροχα γοητευτική λάμψη από το πρωί έως το βράδυ. Χρησιμοποιήστε την πιο ήπια απόχρωση για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους και οποιαδήποτε άλλη ατέλεια. Συνεχίστε εφαρμόζοντας την ιριδίζουσα απόχρωση για να επισημάνετε το σχήμα C γύρω από τα μάτια, στο οστό κάτω από το φρύδι, στο πάνω μέρος των ζυγωματικών, στο πιγούνι και στην καρδιά που σχηματίζεται στο επάνω χείλος για να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται πιο σαρκώδη.

MF MIRACLE GLOW DUO LIGHT 1 Η Make-Up Ambassador της Max Factor στην Ελλάδα, Ρούλα Σταματοπούλου, αναφέρει: Το καλοκαίρι χρειάζεται φυσικές γυαλάδες και λαμπερά πρόσωπα. Το νέο highlighter Max Factor Miracle Glow Duo είναι αυτό που χαρίζει φυσική λάμψη στα σωστά σημεία. Χάρη στην oil-free σύνθεσή του και τις δύο αποχρώσεις που διαθέτει, είναι ιδανικό για να μας χαρίσει μια νεανική, καλοκαιρινή όψη. Εφαρμόστε με τα δάχτυλα και δώστε όση ένταση θέλετε μέσα σε ελάχιστο χρόνο. This is Miracle!

Προϊόντα

MF MIRACLE GLOW DUO LIGHT

Max Factor Miracle Glow Duo Light

MF MIRACLE GLOW DUO MEDIUM

Max Factor Miracle Glow Duo Medium

MF MIRACLE GLOW DUO DEEP

Max Factor Miracle Glow Duo Deep

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *