Γυναίκες Χωρίς Σύνορα: εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα @THE MET

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 13 Ιουλίου 2016

met

Εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από το Σύλλογο «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα», στο SKY BAR του ξενοδοχείου THE MET. Στόχος της βραδιάς ήταν η προσφορά 350 λίτρων ελαιόλαδου εξαιρετικής ποιότητας για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μ.Α.Ζ.Ι.
Aξίζει να αναφερθεί πως την εκδήλωση, στήριξαν με την παρουσία τους νέοι άνθρωποι, οι οποίοι έδειξαν την ευαισθησία τους και την αγάπη τους για τις «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης».
Οι Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης ιδρύθηκαν το Νοέμβριο του 2003 και αποτελούν τμήμα της παγκόσμιας μη κυβερνητικής οργάνωσης της οποίας η μητρική εδρεύει στη Ρόδο από το 2001. Στόχος της είναι, η απάλειψη του ανθρώπινου πόνου, η προώθηση της ειρήνης, η αλληλεγγύη στους μη αναπτυγμένους λαούς, η προστασία των παιδιών, των γυναικείων δικαιωμάτων καθώς και του περιβάλλοντος, χωρίς καμία φυλετική, θρησκευτική, πολιτική ή άλλη διάκριση.

IMG_4681 (002)

Τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Αμαλία Μπέκια, Χριστίνα Καρακασίδου, Βέτα Καμαρινού, Άννα Ανανιάδου, Έφη Πεϊτσίνη (Πρόεδρος), Μπέρτα Οικονόμου, Μίνα Χρηστίδου, Γιούλη Αγγέλου, Μαρία Λαγομάτη

IMG_4740 (002)
Λίτα Βαρσακοπούλου, Φένια Καρακώστα

IMG_4784 (002)
Νούλη Χατζηανδρέου, Έφη Πεϊτσίνη (Πρόεδρος του Συλλόγου «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα»), Φένια Καρακώστα

IMG_4796 (002)
Μαριάννα Βαραδίνη, Λήδα Παπαδοπούλου

IMG_4877 (002)
Μαρία Λαγομάτη, Μαρία Ράμογλου

IMG_4920 (002)
Λίλη Βαφειάδη, Αλεξάνδρα Γωγούση

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *