“Γυναικεία Υπόθεση” με Μαρινέλλα, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία. Βίντεο από τη -μην τη χάσετε- συναυλία του καλοκαιριού

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 22 Ιουνίου 2017

AH4A8781

Τις φωνές μας και τα όνειρα κερνάμε, δεν σταματάμε…. σας τραγουδάμε…. κι όντως αυτό κάνουν η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία με τη συναυλία Γυναικεία Υπόθεση που ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία από το Κατράκειο Θέατρο, που δεν έπεφτε καρφίτσα από τον κόσμο. Πάνω από 7.000 θεατές απόλαυσαν τη σπάνια μουσική συνύπαρξη με τρεις σπουδαίες τραγουδίστριες, οι οποίες ερμήνευσαν τα πάντα! Έρχεται οσονούπω αναλυτικό ρεπορτάζ, προς το παρόν απολαύστε βίντεο με αποσπάσματα από τη συναυλία.

Μετά την Αθήνα οι τρεις ερμηνεύτριες θα συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Πάτρα (3 Ιουλίου), τη Θεσσαλονίκη (12 Ιουλίου), το Ηράκλειο (17 Ιουλίου), τα Χανιά (19 Ιουλίου), την Αρχαία Ολυμπία (2 Αυγούστου), το Φεστιβάλ Ολύμπου (Αρχαίο θέατρο Δίον, 9 Αυγούστου) και τη Χαλκιδική (Φεστιβάλ Κασσάνδρας, Αμφιθέατρο Σίβηρης, 11 Αυγούστου). Όπου την πετύχετε, μην τη χάσετε!

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *