Δίπλα στις μεγαλύτερες ΜΚΟ της χώρας o Εκπαιδευτικός Όμιλος “Μητροπολιτικό-Aκμή”

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 25 Ιουνίου 2019

260632

Συμπληρώνοντας 45 χρόνια εκπαιδευτικής πορείας στην Ελλάδα και τον αριθμό ορόσημο των 25.000 σπουδαστών, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος «ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΑΚΜΗ» παρουσίασε σε πανηγυρική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο campus του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο Μαρούσι, τα σημαντικά επιτεύγματα που τον έφεραν στην κορυφή.

Με παρουσία σε 7 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, με περισσότερα από 180 προγράμματα σπουδών, 18 διεθνείς ακαδημαϊκές συνεργασίες υπεροχής, 24 κτίρια ευρωπαϊκών προδιαγραφών, συνεργασία με 5.500 επιχειρήσεις , απασχολώντας περισσότερους από 1.800 εργαζόμενους , ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Μητροπολιτικό – ΑΚΜΗ αποτελεί αδιαμφισβήτητα τον μεγαλύτερο ιδιωτικό εκπαιδευτικό οργανισμό στην Ελλάδα.

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η υπογραφή Μνημονίων Συνεργασίας με κορυφαίες ΜΚΟ της χώρας από τη Διευθύνουσα Σύμβουλο του Ομίλου κα Καλλιόπη Ροδοπούλου, στο πλαίσιο της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο. Στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας που υπέγραψαν οι ΜΚΟ, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ – ΑΚΜΗ δεσμεύεται να τις υποστηρίζει με την παροχή εθελοντών από όλο το εκπαιδευτικό φάσμα, τη χορήγηση υποτροφιών και προνομιακών διδάκτρων και τη διάθεση των εγκαταστάσεών του προς χρήση από αυτές.

Λίγα λόγια για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο
Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι ο μεγαλύτερος πάροχος Βρετανικής Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Διαθέτει 10 Σχολές και προσφέρει περισσότερα από 58 αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών Bachelors και Masters, σε συνεργασία με πέντε κορυφαία Βρετανικά Πανεπιστήμια, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του σε Αθήνα (κέντρο), Μαρούσι, Πειραιά και Θεσσαλονίκη, συνολικής έκτασης 21.700 τ.μ. Ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων πανεπιστημιακών προγραμμάτων και το διακεκριμένο ακαδημαϊκό προσωπικό του. Επιπλέον, αποτελεί το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα που είναι μέλος του Διεθνούς Δικτύου Πανεπιστημίων Compostela Group of Universities, καθώς και μέλος πολυάριθμων διεθνών επιστημονικών οργανισμών και δικτύων.

Λίγα λόγια για το ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Στα 45 χρόνια της ηγετικής πορείας του στον χώρο της εκπαίδευσης, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ με 16 υπερσύγχρονα κτίρια που διαθέτει σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Λάρισα και από φέτος και στη Ρόδο), μένει πιστό στο όραμά του για πρωτοπόρα επαγγελματική εκπαίδευση, βασισμένη σε Διεθνή πρότυπα, που θ’ ανοίξει στον κάθε απόφοιτο την πόρτα στην αγορά εργασίας. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι το μεγαλύτερο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα και 1 από τα 7 καλύτερα στην Ευρώπη! Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ προσφέρει περισσότερες από 100 σύγχρονες ειδικότητες σε 12 τομείς σπουδών.

260629
Καλλιόπη Ροδοπούλου – Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ

260630
Ιωάννα Μουνδρέα – Λούση Θεοδωροπούλου, Ίδρυμα Cοeurs pour Tous – Ειρήνη Ψαρρού, ΑΣΤ.Μ.Κ.Ε. Save a Greek Stray – Απόστολος Μακρής, Κιβωτός του Κόσμου – Γιώργος Πρωτόπαπας, Παιδικά Χωριά SOS – Ρωμανός Ροδόπουλος – Hounda Ghandour, ΑΣΤ.Μ.Κ.Ε. ΜΑΝΑ – Αλεξάνδρα Μαρτίνου , Ένωση Μαζί για το Παιδί – Έφφη Στρατάκη, Μη κερδοσκοπικό σωματείο ΔΕΣΜΟΣ – Βάνα Λαβίδα, Σωματείο MDA Hellas – Καλλιόπη Ροδοπούλου – Κωνσταντίνος Ροδόπουλος – Ηρώ Κόβα , Σωματείο ΕΛΕΠΑΠ – Άννα Μαρία Ρογδάκη, Ένωση Γυναικών Πατρών – Στέφανος Χανδακάς, ΑΣΤ.Μ.Κ.Ε. HOPEgenesis – Χρήστος Καμμιλάτος, Χαμόγελο του Παιδιού – Απόστολος Μπιλίρης, ΑΣΤ.Μ.Κ.Ε. Ομάδα Αιγαίου – Ευάγγελος Ροδόπουλος – Ανδρέας Ροδόπουλος

260631

Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Ένωση Μαζί για το Παιδί – Καλλιόπη Ροδοπούλου – Βάνα Λαβίδα, Σωματείο MDA Hellas
260633
Η διευθύνουσα σύμβουλος του Ομίλου  Καλλιόπη Ροδοπούλου

260634
Ηρώ Κόβα – Μαριάννα Μόσχου, Σωματείο ΕΛΕΠΑΠ

260635
Βάνα Λαβίδα, Σωματείο MDA Hellas – Έφη Στρατάκη, Μη κερδοσκοπικό σωματείο ΔΕΣΜΟΣ

260636
Καλλιόπη Ροδοπούλου – Χρήστος Καμμιλάτος, Χαμόγελο του Παιδιού – Στέφανος Χανδακάς, ΑΣΤ.Μ.Κ.Ε. HOPEgenesis

260637
Hounda Ghandour, ΑΣΤ.Μ.Κ.Ε. ΜΑΝΑ – Καλλιόπη Ροδοπούλου

260638
Χρήστος Καμμιλάτος, Χαμόγελο του Παιδιού – Καλλιόπη Ροδοπούλου – Κωνσταντίνος Ροδόπουλος

260639
Παναγιώτης Δημάκος, ΣΕΓΑΣ – Καλλιόπη Ροδοπούλου

260640
Λούση Θεοδωροπούλου, Ίδρυμα Cοeurs pour Tous – Καλλιόπη Ροδοπούλου

260641
Απόστολος Μπιλίρης, ΑΣΤ.Μ.Κ.Ε. Ομάδα Αιγαίου

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *