Δείπνο αγάπης για την ΕΛΠΙΔΑ στο Hilton

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 16 Φεβρουαρίου 2019

254242 (Copy)

Ένα δείπνο αγάπης για την στήριξη των παιδιών της «ΕΛΠΙΔΑΣ», με την ευγενική συμμετοχή της Έλλης Κοκκίνου, διοργάνωσε το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», ανήμερα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, στο ξενοδοχείο Hilton. Φέτος είναι η τρίτη χρονιά που η «ΕΛΠΙΔΑ» «γιορτάζει» αυτή την ημέρα, θέλοντας να στείλει ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης, καθώς όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την αγορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα B. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», έτσι ώστε να λειτουργεί η Μονάδα ως Κέντρο Αριστείας με στόχο τέσσερα στα τέσσερα παιδιά να γίνονται εντελώς καλά.

254246 (Copy)

H Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη υποδέχτηκε σημαντικούς εκπροσώπους του επιχειρηματικού, ακαδημαϊκού, ιατρικού, καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού κόσμου της χώρας οι οποίοι με την παρουσία τους στήριξαν το σπουδαίο έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

254230 (Copy)

Παρόντες ήταν, ανάμεσα σε άλλους, Ακαδημαϊκός καθηγητής και Πρόεδρος του Ι.Ι.Β.Ε.Α.Α.  Αντώνης Κουνάδης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητής Θάνος Δημόπουλος και η σύζυγός του Ντόρα, ο  Ιδομενέας Κογχυλάκης και η σύζυγός του Βαρδιάννα Βαρδινογιάννη – Κογχυλάκη, ο  πρώην Πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιώτακης και η σύζυγός του Αφροδίτη, ο Πρόεδρος του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού  Richard Jackson και η σύζυγός του Eia,  ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία»  Μανώλης Παπασάββας, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου.  Παρόντες ήταν επίσης  ο Riad και η  Rhana  Zein, ο Tawfic και η Hala Khoury, αλλά και ο Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Σάκης Ρουβάς, μαζί με την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη, καθώς και η Ελένη Μενεγάκη, μαζί με τον σύζυγό της κύριο Μάκη Παντζόπουλο.

254253 (Copy)

Κατά τη διάρκεια της ξεχωριστής αυτής βραδιάς, η Έλλη Κοκκίνου ερμήνευσε τις μοναδικές της επιτυχίες ξεσηκώνοντας τους 400 περίπου καλεσμένους.  Την Έλλη Κοκκίνου πλαισίωνε η ορχήστρα της, ενώ το δείπνο συνόδευσαν μουσικά ο Θωμάς Γιαννακόπουλος με το σαξόφωνό του και ο dj Tourist με τις μουσικές του επιλογές. Συντονίστρια της βραδιάς ήταν η Βίκυ Καγιά.

PAN_0446 (Copy)

Κάτια Ζυγούλη, Σάκης Ρουβάς, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Ηλίας Κράσσας, Βίκυ Καγιά

PAN_0784 (Copy)

Έλλη Κοκκίνου, Ελένη Μενεγάκη

PAN_0537 (Copy)

Μάκης Παντζόπουλος, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Ελένη Μενεγάκη

254263 (Copy)

Ελένη Μενεγάκη

254262 (Copy)

Γιώργος Ντάβλας, Ελένη Μενεγάκη

254261 (Copy)

ΑΘΗΝΑ ΣΚΟΥΡΑ, ΝΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

254258 (Copy)

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Έλλη Κοκκίνου

254256 (Copy)

Ελένη Σαμαρά Κωνσταντακάτου, Βίκυ Καγιά, Χαρά Χρυσικοπούλου Καίσαρη

254244 (Copy)

Θάλεια Ιακωβίδου, Μανώλης Παπασάββας, Μιχάλης και Ελίνα Πρίντζου

254195 (Copy)

ΧΑΡΑ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙΣΑΡΗ, ΑΛΙΝΑ ΜΙΝΕΤΤΑ

254199 (Copy)

Μελίνα Δασκαλάκη, Αγγελική Τσίγκα

254202 (Copy)

Κώστας και Χριστιάννα Καίσαρη

254203 (Copy)

Μελίνα Δασκαλάκη, Ειρήνη Νταϊφά, Γιώργος Τσαβλίρης, Σόφη Κουταλίδη

254216 (Copy)

ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ, Hala Khoury, ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ ΚΑΙΣΑΡΗ, ΚΟΡΙΝΑ ΒΟΥΡΑΚΗ

254227 (Copy)

Ινώ Κωσταντοπούλου, Λίζα Έβερτ

254235 (Copy)

Χαρά Χρυσικοπούλου Καίσαρη, Βασίλης Καίσαρης

254236 (Copy)

Ειρήνη Δανελιάν, Αθανασία Μαρινάκη, Τζωρτζίνα Έλληνα, Μαριάννα Σμπώκου

254240 (Copy)

Ελένη Μενεγάκη

254241 (Copy)

Ελένη Μενεγάκη, Κώστας Καίσαρης

254252 (Copy)

Ντίνα Πριτσιβέλη, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Χαρά Χρυσικοπούλου Καίσαρη, Αλίνα Μινέττα

254255 (Copy)

Κώστας Κωσταράς, Πάρις Αλεξανδρίδης, Γιώργος Κοντόπουλος, Στέλιος Γρηγοράκης, Γιάννης Ζερβομανωλάκης, Θέμης Μαντζαβίνος, Παναγιώτης Πολύζος, Παναγιώτης Ψαθάς, Κώστας Δημητρόπουλος, Γιάννης Κωνσταντάκης

254254 (Copy)

Έλενα και Γιώργος Ντάβλας

254259

Ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» ευχαριστεί θερμά τους μεγάλους χορηγούς της βραδιάς Skouras Med και Institute of Life, καθώς επίσης: την εταιρεία Coca-Cola 3E και το Campari για τα ποτά της βραδιάς, την εταιρεία Jeroboam για τους οίνους που συνόδευσαν το δείπνο, την εταιρεία Tzortzis AE, αντιπροσώπους της Land Rover και της Jaguar και τον κύριο Παύλο Ρουσιάκη, του Pavlos the flower workshop για τον ανθοστολισμό.

Ευχαριστούμε ακόμα την εταιρεία Creation, του κυρίου Χρήστου Λιάρου, και την εταιρεία Style box για την παραχώρηση του εξοπλισμού για την διακόσμηση της αίθουσας, και τον κύριο Νικόλα Φαράκλα για την επιμέλεια των εικαστικών της εκδήλωσης.

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *