Διάσημοι άντρες στο Sex and the City (μέχρι και ο Donald Trump έχει παίξει)

Από την/τον Νίκος Μουρατίδης | 13 Μαρτίου 2017

037-sex-and-the-city-theredlist

Από το 1998 μέχρι και το 2004 όλος ο κόσμος έβλεπε τις 4 τρελές φίλες από το Manhattan της Νέας Υόρκης και τις περιπέτειες τους με τους άντρες. Η επιτυχία της σειράς ήταν τέτοια, που καθήλωνε εκατομμύρια τηλεθεατές στην Αμερική και σε όλη τη γη. Η αγωνία των 4 φιλενάδων να προσπεράσουν το sex και να φτάσουν στις σχέσεις «συγκίνησε» πολλές….

Έγινε βιβλίο, έγινε ταινία, έγινε dvd, βγήκε cd, έκαναν μόδα, λάνσαραν νέους σχεδιαστές … γενικά έκαναν κατάσταση που λέμε. Γιατί τα θυμήθηκα όλα αυτά; Γιατί εκείνα τα χρόνια κάποιοι άσημοι τότε ηθοποιοί λύσσαγαν να παίξουν έστω και σε ένα επεισόδιο της σειράς, ή ακόμα και κάποιοι άλλοι διάσημοι δεν έλεγαν όχι για μια συμμετοχή που θα τους εξασφάλιζε μεγάλη διασημότητα.

sex-and-the-city-serie-tv-58-g

Στο Sex and the City που κράτησε 7 σεζόν και αποτελείται από 94 επεισόδια, έπαιζαν οι: Sarah Jessica Parker(ως Carrie Bradshaw), Kim Cattrall (ως Samantha Jones), Kristin Davis (ως Charlotte York) Cynthia Nixon (ως Miranda Hobbes). Από την σειρά πέρασαν όμως και ένα σωρό άντρες, που σήμερα σκέφτηκα να τους θυμηθούμε και να τους δούμε πως ήταν τότε.

Justin Theroux: Ο άντρας της Jennifer Aniston, ο Justin Theroux έπαιξε δύο διαφορετικούς χαρακτήρες, σε δύο διαφορετικά επεισόδια, σε δύο διαφορετικές σεζόν. Στην πρώτη σεζόν έπαιξε τον Jared, έναν συγγραφέα που πάει να πάρει συνέντευξη από την Carrie για το New York magazine που θα έκαναν ένα αφιέρωμα στα 30 πιοcool πρόσωπα κάτω των 30. Στην δεύτερη σεζόν έπαιξε πάλι τον συγγραφέα που τα «μπλέκει» με την Carrie και την πάει να γνωρίσει την οικογένεια του….

Δείτε τους υπόλοιπους και τον Donald Trump στοhttp://www.nikosonline.gr/%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CE%AC%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-sex-and-the-city/

 

Νίκος Μουρατίδης

Νίκος Μουρατίδης

Ο Νίκος Μουρατίδης γεννήθηκε στην Νίκαια του Πειραιά. Σπούδασε κινηματογράφο στη σχολή Σταυράκου, αλλά ασχολήθηκε με τη μουσική, είτε εργαζόμενος σε εταιρίες δίσκων, είτε στο ραδιόφωνο είτε δημοσιογραφικά. Έχει γράψει διάφορα σενάρια για τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το Μάνα είναι μόνο μία, το Αθήνα –Θεσσαλονίκη και το Παππούδες εν δράσει [βραβείο καλύτερου σεναρίου 2001] κ.α. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά μουσικά talent show και έχει εκδώσει 6 βιβλία. Τον τελευταίο χρόνο τον διαβάζουμε στο www.nikosonline.gr Για περισσότερα στο: www.nikosmouratidis.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *