Διαγωνισμός Μαγειρικής Miele Cook 4×4!

Από την/τον Christina Politi | 22 Μαΐου 2015

p19lqnobh210mck402ah13bp15jb1_900

Αναζήτηση υλικών, συνταγών με τοπικά χαρακτηριστικά, καινοτομία, αισθητική, μυρωδιές και γεύσεις της ελληνικής γης. Aυτό το καλοκαίρι η εξερεύνηση ξεκινά από την κουζίνα με έναν συναρπαστικό διαγωνισμό 4×4 καθώς η Ελλάδα βρίσκεται σε κάθε σπίτι.

Η Miele και ο γαστρονομικός οδηγός TheFood & Leisure guide διοργανώνουν για πρώτη φορά τον διαγωνισμό Miele Cook 4×4 και σας καλούν να παρουσιάσετε το δικό σας πιάτο ελληνικής συνταγής με ένα twist. Αυτό μπορεί να είναι μια ειδική τεχνική, ένα διαφορετικό υλικό ή μια νέα πρόταση δημιουργικότητας και φαντασίας. Χρησιμοποιήστε ελληνικά, τοπικά, εμβληματικά, σημαντικά, σπάνια ή ξεχασμένα προϊόντα και συνταγές, και παρουσιάστε την δική σας εκδοχή. Στείλτε τη συνταγή-δήλωση συμμετοχής σας στο e-mai:info@fnl-guide.com.

4 φιναλίστ με τη βοήθεια 4 φίλων τους θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν ζωντανά τη συνταγή τους σε μια επιτροπή 4 κριτών (Πάνος Δεληγιάννης-FnL, Θάλεια Τσιχλάκη-FnL, Γιώργος Παπακώστας-chef, Χριστίνα Δούκα -Miele) που θα ανακηρύξει τον νικητή του 2015 για τον διαγωνισμό Miele Cook 4×4. Οι συνταγές των τεσσάρων φιναλίστ θα δημοσιευθούν στο FnL. Ο νικητής θα κερδίσει έναν ανεξάρτητο φούρνο ατμού DG 1450 αξίας 1.000€ . Οι υπόλοιποι 3 φιναλίστ θα λάβουν από μια γάστρα φούρνου – βαθύ ταψί ΗUB61-22 & το ανοξείδωτο καπάκι ΗBD 60-22 συνολικής αξίας 255€.

Η νέα ελληνική κουζίνα σημειώνει άνοδο και βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη ενώ τα ελληνικά προϊόντα γίνονται όλο και καλύτερα. Γίνετε ο Miele Cook 4×4 για το 2015 και ξεναγήστε μας σε ένα συναρπαστικό ταξίδι γεύσεων.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις 15 Ιουλίου, καταληκτική ημερομηνία υποβολής συνταγών. Οι φιναλίστ θα ανακοινωθούν στις 7 Σεπτεμβρίου, ενώ ο νικητής θα ανακηρυχτεί στις 30 Σεπτεμβρίου από τη διαδικασία του τελικού, παρουσία του γνωστού Έλληνα chef Γιώργου Παπακώστα που είναι και ένα από τα μέλη της επιτροπής.

p19lqmoalc7ou1hchfrr1pou1su34_900

Όροι συμμετοχής και προϋποθέσεις:

·  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι ηλικίας άνω των 18 ετών που θα υποβάλλουν τη συνταγή τους έως και την 30η Ιουλίου 2015. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στις εταιρείες Miele και The Food & Leisure guide.

·  Η υποβολή των συνταγών θα γίνεται με ηλεκτρονική αποστολή στη διεύθυνση info@fnl-guide.com

·  Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό παραθέτοντας πραγματικά στοιχεία επικοινωνίας, ώστε να μπορούν οι διοργανωτές να έρθουν σε επαφή μαζί τους.

·  Κάθε πρόταση θα πρέπει να περιλαμβάνει: Πλήρες ονοματεπώνυμο, ηλικία, στοιχεία επικοινωνίας [τηλέφωνο, email], λίστα των υλικών που χρησιμοποιούνται με τις ποσότητες τους, διαδικασία και χρόνοι παρασκευής της συνταγής, φωτογραφία του τελικού πιάτου [αρχείο jpg, 1280x720px minimum].

·  Παράγοντες που θα ληφθούν υπόψη για την τελική επιλογή των συνταγών είναι: Η πρωτοτυπία, η χρήση κυρίως ελληνικών υλικών, η σωστή χρήση αυτών, η καινοτομία, η τεχνική, η παρουσίαση του πιάτου και φυσικά η γεύση και η αρμονία του.

·  Η διάρκεια του διαγωνισμού θα είναι 2 μήνες, από τις 20 Μαΐου έως τις 15 Ιουλίου 2015

·  Η ανακοίνωση της λίστας των φιναλίστ θα γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου 2015 από τις διαδικτυακές τοποθεσίες www.miele.gr και www.fnl-guide.com. Στηn συνέχεια κάθε φιναλίστ θα πρέπει να δηλώσει τα ονόματα των 4 ατόμων που θα συγκροτήσουν τη διαγωνιστική του ομάδα.

·  Ο τελικός θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Miele [Λεωφόρος Μεσογείων 257, Νέο Ψυχικό] στις 30 Σεπτεμβρίου 2015 

–  Ο νικητής θα ανακηρυχθεί μετά από διαδικασία επιτόπου παρασκευής της συνταγής του που θα αξιολογηθεί από επιτροπή 4 ειδικών από τον χώρο της γαστρονομίας και θα κερδίσει έναν ανεξάρτητο φούρνο ατμού DG 1450 αξίας €1.000 .

·  Οι υπόλοιποι 3 φιναλίστ θα λάβουν από μια γάστρα φούρνου – βαθύ ταψί ΗUB 61-22 & το ανοξείδωτο καπάκι ΗBD 60-22 συνολικής αξίας €255

·  H Miele και το TheFood & Leisureguide διατηρούν το δικαίωμα να ανακαλέσουν, μεταθέσουν ή ακυρώσουν το διαγωνισμό ή μεταβάλουν τους όρους συμμετοχής, χωρίς καμία αξίωση εκ μέρους των συμμετεχόντων.

·  Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό θα διατηρηθούν σε αρχείο των διοργανωτών και δεν πρόκειται να διαμοιραστούν σε τρίτους, ούτε να χρησιμοποιηθούν για εμπορικούς σκοπούς.

·  Όλοι οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν, δηλώνουν και αποδέχονται ρητώς και ανεπιφύλακτα ότι:

1)  τα προσωπικά τους στοιχεία είναι ακριβή και αληθή.

2)  είναι άνω των δεκαοκτώ (18) ετών.

3)  η προσωπικότητά τους δεν προσβάλλεται ούτε μειώνεται καθ` οιονδήποτε τρόπο από την συμμετοχή τους στον εν λόγω διαγωνισμό στον οποίο θα μετέχουν με τα προσωπικά δεδομένα τους (τηλέφωνο επικοινωνίας /σταθερό ή κινητό, ηλικία, e-mail).

4)  δεν προσβάλλουν προσωπικά δεδομένα ή το δικαίωμα της προσωπικότητας οποιουδήποτε τρίτου

5)  δεν προσβάλλουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε τρίτου

6)  παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση τους στους διοργανωτές για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του διαδικτύου (internet) καθ` όλη τη διάρκειά του.

7)  Οι διοργανωτές επιφυλάσσονται να χρησιμοποιήσουν και να δημοσιεύσουν οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την διεξαγωγή του διαγωνισμού.

8)  παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση για τη διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, χωρίς την υποχρέωση πρότερης ενημέρωσης ή καταβολής αποζημίωσης. 

9)  Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα δημοσίευσης οπτικοακουστικού υλικού από την απονομή και την απόδοση των δώρων.

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *