Εγκαίνια για το fine dining restaurant “Silar” στη Γλυφάδα

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 21 Φεβρουαρίου 2019

IMG_3883

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του εστιατορίου “Silar” στην πολυσύχναστη πλατεία Εσπερίδων (Αρτέμιδος 3) στην καρδιά της Γλυφάδας, παρουσία πολλών καλεσμένων και φίλων από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας.

Η νέα γαστρονομική άφιξη στην πλατεία Εσπερίδων σερβίρει ελληνικά πιάτα με μεσογειακές πινελιές ενώ από την πρώτη μέρα λειτουργίας του το “Silar” κέρδισε τις εντυπώσεις ακόμη και των πιο απαιτητικών. Αποτελεί το πρώτο εστιατόριο “Fine Comfort Food” των Νοτίων Προαστίων που λειτουργεί σε πρότυπα και προδιαγραφές διακεκριμένων εστιατορίων του εξωτερικού και έχει καταφέρει ήδη να γίνει “talk of the town” για το φαγητό του.

Πέρα από την τόλμη της δημιουργίας του, η οποία οφείλεται στον ιδιοκτήτη του επενδυτικού ομίλου “Zhao Holding” Zhao Weiren και στη σύζυγό του Jiang Zhuhui καθώς και στην restaurant expert Άλκηστη Παπαδέα, η ουσία βρίσκεται στην ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γαστρονομική πρότασή του. Το μενού το οποίο έχει επιμεληθεί ο πολυβραβευμένος, consult executive chef Άγγελος Μπακόπουλος κινείται σε μια βάση μοντέρνας ελληνικής κουζίνας με μεσογειακές και διεθνείς πινελιές, μια κουζίνα τεχνική αλλά όχι άψυχη, γαστρονομική αλλά και comfort.

IMG_3904

Άλκηστις Παπαδέα-Jiang Zhuhui-‘Αγγελος Μπaκόπουλος-Zhao Weiren

IMG_3864

Ζέτα Δούκα-Άλκηστις Παπαδέα-Jiang Zhuhui-Zhao Weiren

IMG_4113

Oμάρ Καρατζάμ-Βάνα Μπάρμπα-Jiang Zhuhui-Zhao Weiren

IMG_4214

Δημήτρης Ουγγαρέζος-Βάνα Μπάρμπα-Χάρης Σιανίδης

IMG_4008

Ορέστης Τσάνγκ-Jiang Zhuhui-Zhao Weiren

IMG_4228

Κώστας Σόμμερ-Κρίστεν Γαλάνη

IMG_4157

Δημήτρης Κορρές-Zhao Weiren-Κώστας Πιλαδάκης

 

IMG_4177

Άρης Πλασκασοβίτης-Βάνα Μπάρμπα-Χάρης Σιανίδης

IMG_4402

Θάνος Βάγιος, Τζίμης Σταθοκωστόπουλος

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *