Εγκαίνια του Doctor Care Medical Center

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 14 Δεκεμβρίου 2018

05 (Copy)

Με απόλυτη  επιτυχία πραγματοποιήθηκαν  τα εγκαίνια του Doctor Care Medical Center στην Αθήνα. Διακεκριμένοι Γιατροί, Επιστήμονες, Πολιτικοί, Διπλωμάτες, άνθρωποι της δημοσιογραφίας καθώς και πλήθος κόσμου ξεναγήθηκαν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις υψηλής αισθητικής του Doctor Care που βρίσκεται στην καρδιά  της Αθήνας στη Σταδίου 3Α. Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης ενώ με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση μεταξύ άλλων οι : o αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  Άδωνης Γεωργιάδης, o Δ ΄Αντιπρόεδρος της Βουλής και  πρώην υπουργός Υγείας Νικήτας Κακλαμάνης, o Γιώργος Αυτιάς, o Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Αγγελική Νικολούλη, η Μαρία Μπεκατώρου και η Ράνια Θρασκιά .

01 (Copy)

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ (Πρόεδρος και διευθ.σύμβουλος DOCTOR CARE), ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΤΣΙΟΥΜΠΑΝΗΣ

02 (Copy)

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΤΣΙΟΥΜΠΑΝΗΣ

03 (Copy)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΤΣΙΟΥΜΠΑΝΗΣ

04 (Copy)

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΡΑΤΣΙΟΥΜΠΑΝΗ, ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΣΤΕΛΑ ΚΑΙ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΤΣΙΟΥΜΠΑΝΗΣ

06 (Copy)

ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΟΥΡΙΚΟΣ

07 (Copy)

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

08 (Copy)

ΣΤΕΛΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΡΑΤΣΙΟΥΜΠΑΝΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

09 (Copy)

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΤΣΙΟΥΜΠΑΝΗΣ

10 (Copy)

ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΣΚΟΥΔΗ

11 (Copy)

ΡΑΝΙΑ ΘΡΑΣΚΙΑ, ΣΤΕΛΑ ΚΑΡΑΤΣΙΟΥΜΠΑΝΗ

Το Doctor Care  είναι  το μοναδικό πρότυπο Ιατρικό Κέντρο στο κέντρο της Αθήνας με 13 ειδικότητες Ιατρών και τη δυνατότητα πραγματοποίησης ιατρικών , διαγνωστικών και εργαστηριακών εξετάσεων σε ένα ραντεβού.

 

 

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *