Εγκαίνια La Prairie @attica στο Mediterranean Cosmos Θεσσαλονίκης

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 20 Μαΐου 2018

 

0171

Ο ελβετικός οίκος καλλυντικών La Prairie πραγματοποίησε πρόσφατα, με μεγάλη επιτυχία, τα εγκαίνια του νέου, ανανεωμένου χώρου εξυπηρέτησης πελατών στο πολυκατάστημα attica στο Mediterranean Cosmos Θεσσαλονίκης. Στα εγκαίνια του νέου χώρου παρευρέθηκαν πολλές και εκλεκτές προσωπικότητες της πόλης, οι οποίες απόλαυσαν  σαμπάνια και εδέσματα με τη live συνοδεία του εντυπωσιακού γυναικείου συγκροτήματος, Trinity Electric String Trio που δημιούργησε μια γιορτινή ατμόσφαιρα ομορφιάς. Στη φωτό επάνω:  Λήδα Παπαδοπούλου, Αιμιλία Παπαθανασοπούλου, Νούλη Χατζηγεωργίου, Βασίλης Παπαβασιλείου

Η εκδήλωσε έκλεισε με μια ευχάριστη έκπληξη για όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι έφυγαν με ένα δώρο από τη La Prairie.

0046

 Ελεωνόρα Παπαδοπούλου

0111

Αλεξία Πάνου, Αθηνά Πεντεφούντα

0144

Έυη Παπαδοπούλου, Eιρήνη Κόχρα, Νάσια Παπαδοπούλου

0226

Αιμιλία Παπαθανασοπούλου – PR Manager, Κάκια Σαραφίδου

0280

Λήδα Παπαδοπούλου- Σύμβουλος Επικοινωνίας, Λίλη Τακά

0332

Πετιούλα και Τάσος Κατσάρκα

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *