Εκθαμβωτικές στο ρεβεγιόν με μακιγιάζ για μεγάλα μάτια

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 19 Δεκεμβρίου 2019

2-2014-Makeup-Tricks-to-Get-Big-and-Beautiful-Eyes

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τι είδος μακιγιάζ ταιριάζει στον τύπο ματιών σας για να έχετε ένα πιο ελκυστικό αποτέλεσμα. Δείτε μερικές συμβουλές για το μακιγιάζ που ταιριάζει στα μεγάλα μάτια και γίνετε εκθαμβωτικές στα γιορτινά ρεβεγιόν.

01-eyeliner

– Εφαρμόστε μια σκιά μεσαίου τόνου σε όλο το κινητό βλέφαρο. Οι μεσαίες σκιές βοηθούν ακόμα περισσότερο όταν το μάτι εκτός από το γεγονός ότι είναι μεγάλο έχει και λίγο όγκο προς τα έξω είναι δηλαδή εξώφθαλμα.

– Εφαρμόστε μια πιο ανοιχτή σκιά σε συνδυασμό με την μεσαία σκιά ανάμεσα στο κινητό και το ακίνητο βλέφαρο για να σβήσετε την σκιά προς τα πάνω.

– Βάλτε μια σκούρα σκιά μόνο στην εξωτερική γωνία του ματιού.

– Τοποθετήστε μικρή ποσότητα άσπρης σκιάς για να φωτίσετε το βλέμμα. Η άσπρη σκιά βοηθάει επίσης και στην περίπτωση που τα μάτια σας είναι πυκνόφθαλμα για να δώσει την αίσθηση ότι τα μάτια έχουν απομακρυνθεί λίγο.

– Μην φοβάστε την γραμμή του eyeliner. Έχετε την ευχαίρια να την κάνετε λίγο πιο παχιά αν το προτιμάτε.

– Μπόλικη μάσκαρα ιδιαίτερα στην εξωτερική γωνία του ματιού και είστε έτοιμες.

eye-makeup-art_0

ΠΗΓΗ

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *