Εκπλήξεις για όλη την οικογένεια και Playmobil που …ζωντανεύουν στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen

Από την/τον Christina Politi | 14 Σεπτεμβρίου 2018

McArthurGlen_Back to school

Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen επιστρέφει… στα θρανία με ανεβασμένη διάθεση και μοναδικές εκπλήξεις που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Στις 15, 22 & 29 Σεπτεμβρίου, από τις 12:00 ως τις 13:00, ο μαγικός κόσμος των Ολύμπιων θεών της PLAYMOBIL ζωντανεύει με μία παράσταση με πραγματικούς ηθοποιούς: Η μυθολογία μπλέκεται με το παιχνίδι και το γέλιο και δημιουργεί μία μοναδική ευκαιρία για τα παιδιά να παίξουν και να μάθουν με τον πλέον διαδραστικό τρόπο και την αγαπημένη τους παρέα, τα PLAYMOBIL.

Και φυσικά η νέα σχολική χρονιά επιφυλάσσει μία ακόμα έκπληξη για τους επισκέπτες του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen που μπορούν ν’ απολαύσουν μία βόλτα στα αγαπημένα τους brands στις χαμηλότερες τιμές και να φωτογραφηθούν στο μοναδικό photo opportunity που βρίσκεται στο συντριβάνι του κέντρου. Ένα χαριτωμένο σχολικό, έτοιμο να επιβιβάσει μικρούς και μεγάλους και να μας ταξιδέψει πίσω στις σχολικές τάξεις, θα βρίσκεται όλο τον Σεπτέμβριο στον απόλυτο προορισμό back to school shopping! Φέτος, η επιστροφή στα σχολεία θα είναι γεμάτη με μοναδικές προσφορές και στιγμές διασκέδασης για όλη την οικογένεια, με την απόλυτη εμπειρία shopping, στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen.

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens.

*Στους επισκέπτες του McArthurGlen, προσφέρεται δωρεάν parking

Λίγα λόγια για το McArthurGlen Designer Outlets

Τα McArthurGlen Designer Outlets είναι μέλος του McArthurGlen Group, που δημιουργήθηκε το 1993 από την Kaempfer Partners και είναι ηγέτιδα και πρωτοπόρος δύναμη στην ανάπτυξη και διαχείριση εκπτωτικών κέντρων στην Ευρώπη. Ο όμιλος εισήγαγε το concept των designer outlets στην Ευρώπη το 1995 και έχει στην κατοχή του 680.000 τετραγωνικά μέτρα εμπορικού χώρου. Η εταιρεία διαχειρίζεται  24 εκπτωτικά χωριά McArthurGlen σε εννιά χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ολλανδία και Αγγλία.Τα κέντρα φιλοξενούν πολυτελή και δημοφιλή brands και προσφέρουν στους καταναλωτές χαμηλές τιμές όλο το χρόνο, με εκπτώσεις από 30-70% σ’ ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής.Το 2013 ο όμιλος McAarthurGlen συγχωνεύτηκε με την Kaempfer Partners και τo Simon Property Group Co. (NYSE SPG), το μεγαλύτερο παγκοσμίως group ιδιοκτησίας λιανικού εμπορίου.Στο πλαίσιο της επέκτασης του, ο όμιλος McArthurGlen βρίσκεται σε στάδιο σχεδιασμού νέων κέντρων στο Κάνοκ (κοντά στο Μπίρμινγχαμ στην Αγγλία) στο Ρεμσάιντ (κοντά στην Κολονία και ανατολικά του Ντίσελντορφ), στη Μάλαγα (νότια Ισπανία) καθώς πκαι ένα κοντά στο Παρίσι (Νορμανδία). Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.mcarthurglengroup.com

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *