Ετήσιο Gala του Προξενικού Σώματος Θεσσαλονίκης

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 31 Αυγούστου 2018

slider7

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχή χρονιά το ετήσιο Gala του Προξενικού Σώματος Θεσσαλονίκης, , στον προαύλιο χώρο του Κυβερνείου (Παλατάκι) Θεσσαλονίκης με αφορμή την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων του για τη φετινή χρονιά.

Με την εκδήλωση αυτή το Προξενικό Σώμα Θεσσαλονίκης θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους φορείς που συμμετείχαν στις δραστηριότητες του κατά τη διάρκεια της χρονιάς και ενίσχυσαν το έργο του, τα μέλη του επιχειρηματικού κόσμου της Θεσσαλονίκης αλλά και τους εκπροσώπους του τύπου  για την αγαστή συνεργασία.

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση έλαβε χώρα στα πλαίσια των εργασιών του 2ου Περιφερειακού Συνεδρίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Προξένων (FICAC, www.ficacworld.org), την ευθύνη της οργάνωσης του οποίου ανέλαβε το Προξενικό Σώμα Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες του συνεδρίου διεξήχθησαν, στις 23 Ιουνίου 2018, στο ΕΒΕΘ, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες συνέδρους, με χώρες προσέλευσης  το Μπαγκλαντές, Τουρκία, Πακιστάν, Ινδία, Βουλγαρία, Αλβανία, Νεπάλ, Βέλγιο, Σερβία, Ισραήλ, Τυνησία, κ.α. Οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου ήταν: 1) Ιστορία και διπλωματία στον 21ο αιώνα, 2) Οικονομική ιστορία της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και οι προοπτικές στην περιοχή, 3) Ενεργειακές  οδοί, 4) Δίκτυα μεταφορών, με ομιλητές τους κ.κ.: Θ. Καρβουναράκη, Δ/ντή στο Μετ. Πρόγραμμα στη Διεθνή Δημόσια Διοίκηση, στο Παν. Μακ., Παρ. Νάσκου – Περράκη, Καθ. Διεθνούς Δικαίου Διεθν. Οργαν., Μ. Μποζούδη, Λέκτ. στο Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσ/νίκης, Εύη Αυλογιάρη Δικηγόρο, Π. Α. Μήτκα Πρύτανη ΑΠΘ, Καθ. Χ. Παπαπανάγο, Πρόεδρο Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών, του Πα.Μακ., τον Ν. Μουσσιόπουλο, Διευθυντή Εργαστηρίου Μεταφοράς Θερμότητας και Περιβαλλοντικής Μηχανικής, στο τμήμα Μηχ. Μηχ. Α.Π.Θ., Ρ. Γρηγορίου, Αναλύτρια Δεδομένων στην VaasaETT Ltd Ab Oy, Λιάνα Γούτα, Δ/ντρια Ενεργειακής Πολιτικής & Διεθνών Υποθέσεων ΕΛΛ. ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε., Ι. Α. Μυλόπουλο, Πρόεδρο ΔΣ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Σ.Α., Σ. Θεοφάνη, Πρόεδρο ΔΣ ΟΛΘ ΑΕ.

Στο συνέδριο χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ Εμμανουήλ Βλαχογιάννης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, o Γενικός Πρόξενος Σερβίας, Πρύτανης του Προξενικού Σώματος Θεσ/νίκης Sinica Pavic, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Προξένων (FICAC) Aykut Eken, ο Γενικός Γραμματέας FICAC Νικόλαος Μαργαρόπουλος και o εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής, βουλευτής και πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτριος Μάρδας.

Την εκδήλωση τίμησε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, και παρευρέθηκαν γενικοί και επίτιμοι πρόξενοι της Θεσσαλονίκης.

2 Ο Περιφεειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας με τους Προξένους Δέσποινα Μαντά, Μαργαρίτα Ιγνατίδου & Marko Suomalainen

Ο Περιφεειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας με τους Προξένους Δέσποινα Μαντά, Μαργαρίτα Ιγνατίδου & Marko Suomalainen

3 Μαίρη & Νίκος Ευθυμιάδης της Efthymiadis Agrotechnology Group, Ηρώ Τζελέπογλου

Μαίρη & Νίκος Ευθυμιάδης της Efthymiadis Agrotechnology Group, Ηρώ Τζελέπογλου

4 Ο Πρόξενος Βάσως Κωνσταντινίδης της inart και η Κατερίνα Ιωαννίδη της Mercedes Benz ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΕΒΕ

Ο Πρόξενος Βάσως Κωνσταντινίδης της inart και η Κατερίνα Ιωαννίδη της Mercedes Benz ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΕΒΕ

6 Ιφιγένεια Κουτσουβέλη και Κωνσταντίνος Λαγουμάκης της axel accessories

Ιφιγένεια Κουτσουβέλη και Κωνσταντίνος Λαγουμάκης της axel accessories

7 Η Χριστίνα Τζελέπογλου με τον Πρόξενο Ισπανίας Σαμ Ναχμία

Η Χριστίνα Τζελέπογλου με τον Πρόξενο Ισπανίας Σαμ Ναχμία

Άννα Παπαβασιλείου,Βασίλης Παπαβασιλείου

Άννα Παπαβασιλείου, Βασίλης Παπαβασιλείου

8 Η πλαστικός χειρουργός Γιολάντα Πεπέ

Η πλαστικός χειρουργός Γιολάντα Πεπέ

20 Ηρώ Τζελέπογλου, Βασίλης Παπαβασιλείου

Ηρώ Τζελέπογλου, Βασίλης Παπαβασιλείου

9 Η Πρόξενος Αμερικής Rebecca Fong με την Πρόξενο Πορτογαλίας Αίνη Μιχαηλίδου

Η Πρόξενος Αμερικής Rebecca Fong με την Πρόξενο Πορτογαλίας Αίνη Μιχαηλίδου

17 Ο Βασίλης Παπαβασιλείου με τις Καλλιόπη Πασιά & Κατερίνα Ιωαννίδη της Mercedes Benz ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΕΒΕ

Ο Βασίλης Παπαβασιλείου με τις Καλλιόπη Πασιά & Κατερίνα Ιωαννίδη της Mercedes Benz ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΕΒΕ

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των  Eurobank, ΜΕΒΓΑΛ, Βίκος, THE MET HOTEL, Efthymiadis Agrotechnology Group, Σαμαράς & Συνεργάτες (Σύμβουλοι Μηχανικοί), Mercedes Benz Μ. Ιωαννίδης ΑΕΒΕ, in art Κωνσταντινίδης, Axel ACCESSORIES ΑΕ το ιατρείο της πλαστικού χειρουργού Γιολάντας Πεπέ & της εταιρείας ΚΥΑΝΑ professional hair products.

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *