Η αυθεντική και ροκ Πωλίνα έρχεται στο Eightball

Από την/τον Yiannis KlainMain | 3 Οκτωβρίου 2017

polina-8ball

Ό, τι και να γράψω για την Πωλίνα είναι λίγο και, μεταξύ μας, δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός γιατί την έχω πάρααααα πολύ μεγάλη καψούρα και οι λόγοι είναι δύο: Καταρχάς είναι μια πολύ μεγάλη και καταξιωμένη καλλιτέχνης και παρόλο που την έχουμε γνωρίσει ως ποπ-τραγουδίστρια, η Πωλίνα είναι πολύ ROCK και κυρίως ως άνθρωπος κάτι που την κάνει ιδιαίτερα συμπαθής διότι είναι αυθεντική και ένα πάρα πολύ «καλό παιδί» κάτι που είναι σπάνιο στην εγχώρια show-biz. Ο δεύτερος λόγος που την αγαπάω είναι επειδή είναι ΠΑΟΚ αφού!

polina-klain

Ίσως και αυτός να είναι και ο λόγος που όταν η Πωλίνα έρχεται για live στο Eightball πάντα επικρατεί μια τρέλα με το κοινό που στην κυριολεξία κρέμεται κάτω από τα χείλη της και ζει εκείνη τη στιγμή το κάθε της τραγούδι.

  • Θα τραγουδήσει το ΡΟΖ ΜΠΙΚΙΝΙ; Θα βρεθούν ΣΤΑΝΤΑΡ 5-6 από κάτω να φορούν ροζ μπικίνι (ένας είναι σίγουρα ο Βαγγέλας του Eightball).
  • Θα τραγουδήσει το PUSH-UPS; Θα βρεθούν ΣΤΑΝΤΑΡ 5-6 που θα ανέβουν στη σκηνή να πάρουν κάμψεις μέχρι να τελειώσει το τραγούδι.
  • Θα τραγουδήσει το ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΕΣ; Τότε ΣΤΑΝΤΑΡ θα δεις την ίδια να κάνει crowd surfing και να απολαμβάνει την αγάπη του κοινού.

Όλα αυτά στο Eightball φυσικά διότι εκεί για κάποιο ανεξήγητο λόγο υπάρχει η χημεία που έρχεται και τα δένει όλα μαζί.

flyer

Κι επειδή είχαμε πολύ καιρό να δούμε την Πωλίνα στη Θεσσαλονίκη, ήρθε ο καιρός να τρελαθούμε ξανά με ένα live που θα γίνει το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 στο γνωστό Eightball που πλέον είναι η έδρα της Πωλίνας όταν έρχεται στην συμπρωτεύουσα. Οπότε κρατήστε από τώρα την ημερομηνία και φροντίστε να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές  όπως τότε που ξέραμε από παλιά όταν όλα ήταν αγνά, αυθεντικά και ROCK! Όπως η Πωλίνα μας….

Yiannis KlainMain

Yiannis KlainMain

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία και τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη. Πρώην DJ αφού η αγάπη του για την μουσική είναι τόσο μεγάλη όσο και η συλλογή του από βινύλια. Κολλημένος με την δεκαετία των 80’s και δηλώνει αθεράπευτα άρρωστος με τους DURAN DURAN για τους οποίους έχει ιδρύσει το ελληνικό διαδικτυακό fan-club (www.duranduran.gr).

Από το 2001 μέχρι σήμερα είναι διαχειριστής του www.klainmain.gr το οποίο υπήρξε ένα από τα πρώτα χιουμοριστικά e-magazine στην χώρα μας. Όπως όλοι οι τοξότες είναι αισιόδοξος και βλέπει το ποτήρι πάντα μισογεμάτο. Έχει σπουδάσει οικονομικές επιστήμες και τον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με την μουσική, ροκ-συναυλίες, ταξίδια και τον κινηματογράφο. Αγαπημένο του βιβλίο: «Ο μικρός πρίγκιπας».

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *