Η Γλυκερία τραγούδησε για δύο Φιλανθρωπικούς Συλλόγους

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 20 Δεκεμβρίου 2018

mi7

Η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματίων Ελλάδος (Ο.Π.Σ.Ε.) οργάνωσε Μικρασιάτικο δείπνο σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Το μενού της βραδιάς επιμελήθηκε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος και Μικρασιατικοί Σύλλογοι της Θεσσαλονίκης παρουσίασαν Σμυρνέϊκους  χορούς και τραγούδια.

Όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση απόλαυσαν επίσης την μοναδική Γλυκερία η οποία στήριξε τη βραδιά και τον φιλανθρωπικό σκοπό της, καθώς μέρος των εσόδων διατέθηκαν για τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων ΚΕΠΕΠ Άγιος Δημήτριος και του Συνδέσμου Φίλων Ιδρύματος Άγιος Παντελεήμων “Είμαι εδώ”.

mi1Δήμητρα Χριστοδούλου, Αντώνης Οραήλογλου, Νάνσυ Υφαντίδου, Γιώργος Ρίζος

mi2Βίκυ Σαμαρά, Αγνή Σαμαρά, Κατερίνα Ρέπα

mi4Γλυκερία, Γιάννης Τσάμης

mi6Νατάσα Παπαναγιώτου, Βενούλα Βαρδαλή, Φιλιώ Λουμάκου

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *