Η Θεσσαλονίκη υποδέχθηκε το Chez Vous και το Habitat!

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 10 Ιανουαρίου 2019

0081a

Με μεγάλη επιτυχία και σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα τα εγκαίνια του καταστήματος Chez VousHabitat  που βρίσκεται στο -1 επίπεδο του One Salonica Outlet Mall

0107a

Σε εορταστική διάθεση έγινε η γνωριμία των Θεσσαλονικέων με το νέο κατάστημα Chez Vous, που διαθέτει υπέροχα αντικείμενα διακόσμησης και οικιακού εξοπλισμού, λευκά είδη και φυσικά τα μοναδικά έπιπλα και άλλα επώνυμα είδη που φέρουν τη σφραγίδα της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων οικιακού εξοπλισμού Habitat.

0253a

Eξαιρετικές προτάσεις σε είδη σπιτιού και πολλές επιλογές για ξεχωριστά δώρα σε προσιτές τιμές περίμεναν όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Pima Group (ιδιοκτήτρια εταιρία του καταστήματος Chez Vous – Habitat και του εμπορικού κέντρου One Salonica).

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *