Η Κατερίνα Παπουτσάκη στα “Ευχοστολίδια”

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 27 Δεκεμβρίου 2015

PAN_4198

Πλήθος κόσμου έχει αγκαλιάσει το Κοινωνικό Πρόγραμμα ‘Ευχοστολίδια’, πρωτοβουλία της ΟΠΑΠ,  εκπληρώνοντας παιδικές ευχές. Από τις 14 Δεκεμβρίου, εκπρόσωποι από τον τηλεοπτικό, καλλιτεχνικό και αθλητικό κόσμο έχουν χαρίσει χαμόγελα σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Αναμέσά τους  η Κατερίνα Παπουτσάκη, που επισκέφθηκε πρόσφατα τις Χριστουγεννιάτικες Εκθέσεις ζωγραφικής, όπου τα παιδιά της ένωσης “Μαζί για το Παιδί” έχουν αποτυπώσει σε ζωγραφιές το δώρο που θέλουν να λάβουν, γράφοντας παράλληλα και τη δική τους Χριστουγεννιάτικη ευχή.

PAN_4227

Τι είναι το πρόγραμμα ‘Ευχοστολίδια’ 

Η ΟΠΑΠ για ακόμη μία φορά, χαρίζει χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, υλοποιώντας για δεύτερη συνεχή χρονιά το Κοινωνικό Πρόγραμμα «Ευχοστολίδια». Στόχος της εταιρείας είναι πάνω από τρείς χιλιάδες παιδικές ευχές να γίνουν πραγματικότητα ενώ με την ολοκλήρωση του προγράμματος η ΟΠΑΠ θα υλοποιήσει έργα υποδομής στις εγκαταστάσεις της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», για ένα καλύτερο αύριο στους μικρούς φίλους.

Τα παιδιά της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» έχουν αποτυπώσει σε ζωγραφιές το δώρο που θέλουν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα, γράφοντας παράλληλα και τη δική τους Χριστουγεννιάτικη ευχή.

Οι ευχές αυτές παρουσιάζονται σε Χριστουγεννιάτικες Εκθέσεις ζωγραφικής μέχρι τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου στα εμπορικά κέντρα The Mall AthensAthens Metro Mall και Mediterranean Cosmos στην Θεσσαλονίκη. Ο καθένας μπορεί να συμμετέχει ενεργά, κάνοντας τις ευχές των παιδιών πραγματικότητα, απλά επιλέγοντας μία παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλει να εκπληρώσει αυτά τα Χριστούγεννα.

PAN_4201

Με κάθε παράδοση δώρου, στην Χριστουγεννιάτικη Έκθεση της ΟΠΑΠ στα εμπορικά κέντρα, οι επισκέπτες θα λαμβάνουν ένα αναμνηστικό για να θυμούνται πάντα τη σημαντική αυτή προσφορά για το καλό των παιδιών σε ανάγκη.

Τα έργα υποδομής που θα υλοποιηθούν μέσα στο 2016, αφορούν κατασκευαστικές, επισκευαστικές και εργασίες συντήρησης, προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού καθώς και εκσυγχρονισμό υπηρεσιών και εγκαταστάσεων της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *